1 octombrie 2009: Construire cladire-internat in Cluj-Napoca Imprimare
Info-Santiere 01 Oct 2009 12:58
In Serviciul de Monitorizare Agenda Constructiilor din data de 1 octombrie 2009 a fost publicat un numar de 146 de anunturi si castigatori de licitatii. Dintre acestea pot fi mentionate: construire internat si cantina cu bucatarie la Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz nr. 1, Cluj Napoca, valoarea contractului fiiind de 9,4 milioane de lei; asfaltare strazi rurale din comuna Razvad, judetul Dambovita (8,3 milioane de lei); constructie cladire primarie P+1E+M si anexa cu subsol pentru alte utilitati (1 milion de lei); canalizari in municipiul Iasi (aproximativ 3 milioane de lei); modernizare strazi in vederea fluidizarii traficului de acces intre zone rezidentiale si functionale din municipiul Oradea (19,6 milioane de lei); contract de lucrari - pietruirea drumurilor judetene din judetul Cluj (4,4 milioane de lei); extindere si reabilitare interioara a Sediului Academiei Romane - Filiala Timisoara (2,9 milioane de lei) etc.
 
Serviciul LICITATII - ANUNTURI si CASTIGATORI furnizeaza zilnic, prin e-mail, informatii si date necesare pentru depunerea documentatiilor in vederea participarii la licitatiile organizate de catre autoritatile contractante. De asemenea, primiti si lista castigatorilor, care va ajuta sa identificati preturile la care au fost adjudecate lucrarile / produsele / serviciile licitate si datele de contact pentru eventuale propuneri de asociere in vederea executiei sau livrarii de produse.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza