6 iulie 2009: Lucrari de reabilitare a blocurilor din sectorul 2 Imprimare
Info-Santiere 06 Iul 2009 15:35
In Serviciul de Monitorizare Agenda Constructiilor din data de 6 iulie 2009 a fost publicat un numar de 160 de anunturi si castigatori de licitatii. Dintre cele mai importante obiective pot fi mentionate: reabilitare termica a blocurilor 24 A si 37 din Soseaua Stefan cel Mare – Bucuresti (1,1 milioane de lei); reabilitare termica a bl 5A2 – B-dul Lacul Tei nr. 119 si a bl. 106, sos. Colentina nr. 66 (1,1 milioane de lei); modernizare spatii parter si etaj I ale cladirii P+4 Manastur - Filiala de Distributie a Energiei Electrice Electrica Distributie Transilvania Nord SA (2 milioane de lei); contract de lucrari pentru obiectivul de investitii “Canalizare si statie de epurare Marga” – Caras Severin (3,4 milioane de lei); executia de lucrari pentru proiectul „Reabilitarea si modernizarea infrastructurii de drumuri in statiunea balneara Amara (13,5 milioane de lei) etc.
 
Serviciul LICITATII - ANUNTURI si CASTIGATORI furnizeaza zilnic, prin e-mail, informatii si date necesare pentru depunerea documentatiilor in vederea participarii la licitatiile organizate de catre autoritatile contractante. De asemenea, primiti si lista castigatorilor, care va ajuta sa identificati preturile la care au fost adjudecate lucrarile / produsele / serviciile licitate si datele de contact pentru eventuale propuneri de asociere in vederea executiei sau livrarii de produse.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Vizualizare Demo: 10 decembrie 2008 Pentru oferta: Click aici!