ARGES: Mai multe cladiri au fost avizate in Pitesti Imprimare
Info-Santiere 03 Iul 2009 11:09
Consiliul Local al municipiului Pitesti a autorizat, in perioada ianuarie-aprilie 2009, aproximativ 400 de lucrari de constructii, instalatii, renovari, extindere, reabilitare etc. Cele mai importante autorizatii vizeaza realizarea unor locuinte (P+2E, P+E, P+M, D+P+M, S+P+2E, D+P+E+M, P+E+M), a unor cladiri (Ds+P+E, P+2E, S+P+2E, S+P+3E, D+P+4E, D+P+10E, D+P+4E-6E), a unui imibil de locuinte colective (P+2E+M), a unei hale de productie, a unui sediu administrativ (S+D+P+3E-4E), a unei cladiri de birouri si spatii comerciale (S+P+3E/4E), a unui pavilion administrativ (P+2E) cu hala si anexe, extinderea unor imobile cu inca un corp etc.
 
Serviciul AUTORIZATII de CONSTRUIRE (Autorizatii sau Hotarari ale Consiliilor Locale) furnizeaza lunar, prin e-mail, informatii utile referitoare la lucrarile aprobate pentru sectorul de constructii si instalatii. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele principale privind noile lucrari. Produsul include liste in format electronic cu autorizatii de construire eliberate de catre autoritatile locale, pentru executia de lucrari de constructii si instalatii (data emiterii, numar de inregistrare, nume solicitant, adresa/loc de edificare, tip lucrare etc) sau Hotarari ale Consiliilor Locale (HCL) cu aprobari ale planurilor urbanistice zonale (PUZ) si/sau de detaliu (PUD). De asemenea, sunt disponibile si autorizatiile de construire eliberate in anul 2008 sau Hotararile de Consiliu cu aprobarile de planuri urbanistice.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Vizualizare Demo: iunie 2008    Pentru oferta: Click aici!