AUTORIZATII: In Baia Mare au fost avizate mai multe constructii metalice Imprimare
Info-Santiere Publicat de Razvan Popa 09 Feb 2010 11:09
Primaria muncipiului Baia Mare a aprobat, in perioada ianuarie-decembrie 2009, un numar de peste 750 de lucrari de constructii, instalatii, renovari, reabilitare, extindere etc. In luna decembrie 2009 au fost avizate aproximativ 30 de obiective. Cele mai importante autorizatii vizeaza construirea unor locuinte individuale (P+1E; S+P+1E; P+M; P+1E+M; D+P+M; D+P; S+P+M), a unor hale, a unui imobil de birouri si spatii de prezentare, a unui depozit, a unui imobil de locuinte (P+3E+M), a unor cladiri cu destinatie industriala, extinderea unui sediu administrativ si a unor spatii comerciale etc.
 
Serviciul AUTORIZATII de CONSTRUIRE (Autorizatii sau Hotarari ale Consiliilor Locale) furnizeaza lunar, prin e-mail, informatii utile referitoare la lucrarile aprobate pentru sectorul de constructii si instalatii. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele principale privind noile lucrari. Produsul include liste in format electronic cu autorizatii de construire eliberate de catre autoritatile locale, pentru executia de lucrari de constructii si instalatii (data emiterii, numar de inregistrare, nume solicitant, adresa/loc de edificare, tip lucrare etc) sau Hotarari ale Consiliilor Locale (HCL) cu aprobari ale planurilor urbanistice zonale (PUZ) si/sau de detaliu (PUD). De asemenea, sunt disponibile si autorizatiile de construire eliberate in anul 2008 sau Hotararile de Consiliu cu aprobarile de planuri urbanistice.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza