BUCURESTI: In sectorul 4 vor fi construite mai multe locuinte Imprimare
Info-Santiere 03 Iul 2009 16:54

Consiliul Local al Sectorul 4 a autorizat, in luna iunie 2009, aproximativ 70 de lucrari de constructii, instalatii, renovari, extindere, reabilitare etc. Cele mai importante autorizatii vizeaza realizarea unor locuinte (P+E+M, P+2E, S+P+2E, P+2E+M, P+M, 2S+P+6E), a unei hale, a unui imobil de birouri (D+P+3E), modernizarea unor sisteme rutiere etc.
 
Serviciul AUTORIZATII de CONSTRUIRE (Autorizatii sau Hotarari ale Consiliilor Locale) furnizeaza lunar, prin e-mail, informatii utile referitoare la lucrarile aprobate pentru sectorul de constructii si instalatii. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele principale privind noile lucrari. Produsul include liste in format electronic cu autorizatii de construire eliberate de catre autoritatile locale, pentru executia de lucrari de constructii si instalatii (data emiterii, numar de inregistrare, nume solicitant, adresa/loc de edificare, tip lucrare etc) sau Hotarari ale Consiliilor Locale (HCL) cu aprobari ale planurilor urbanistice zonale (PUZ) si/sau de detaliu (PUD). De asemenea, sunt disponibile si autorizatiile de construire eliberate in anul 2008 sau Hotararile de Consiliu cu aprobarile de planuri urbanistice.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Vizualizare Demo: iunie 2008    Pentru oferta: Click aici!