Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Global Vision: Debut lucrari de extindere cu 10.000 mp a fabricii Huf Group din Arad
Global Vision: Debut lucrari de extindere cu 10.000 mp a fabricii Huf Group din Arad
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Sep 2020 05:00
Global Vision a demarat lucrarile de extindere a unitatii de productie pentru Huf Group, cunoscutul furnizor de sisteme de inchidere si acces din industria germana de automotive. Este vorba despre o suprafata aditionala de 10.000 mp care va fi data in folosinta la finalul acestui an.
Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision: „Am inceput o colaborare de lunga durata cu unul dintre cei mai importanti furnizori germani din industria automotive. Suntem bucurosi sa spunem ca la Arad, in spatiul industrial care urmeaza sa fie extins de Global Vision, se vor produce sistemele de acces pentru producatorii mari din automotive. Pe langa spatiul de productie, vom extinde si zona de birouri, platforme si anexe tehnice. Le multumim celor din cadrul Huf Group pentru increderea acordata intr-un proiect care cu siguranta va aduce valoare intregii comunitatii din vestul tarii.”
Fabrica unde investitorul german Huf Group produce sisteme de securitate si acces pentru automobile, la Arad, va avea o suprafata totala de peste 20.000 mp, la finalul lucrarilor de extindere.
Lars Placke, Senior Vice President Huf Group: “Unitatea din Arad are un rol major in reteaua noastra de productie. Cand am decis extinderea fabricii din Arad, am ales un partener roman fruntas in industria de dezvoltari de real estate.
In prezent, peste 400 de angajati lucreaza in unitatea Huf de la Arad deja existenta. Odata incheiata constructia extinderii, vor incepe lucrul aici, in prima faza, 130 de angajati. Dar potentialul din noua unitate de productie este pana la 250 de posturi de lucru.”
Global Vision are deja un istoric solid in colaborarea cu investitorii germani din automotive. Platforma de development si investment in real estate fondata de Sorin Preda in urma cu 16 ani a livrat de curand prima fabrica a IWIS Systems in Romania, la Oradea.
Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision: „Suntem increzatori ca dezvoltarile logistice si de light-industrial vor avea un ritm bun, in comparatie cu alte segmente imobiliare. La Global Vision, facand parte din organizatii de family business internationale, am primit semnale de la oameni de afaceri din tari precum Germania si Austria ca intentia de mutare a anumitor linii de productie si asamblare in Europa Centrala si de Est este una din ce in ce mai clara“.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
strabag nivel 1
theda mar
quadratum
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
SIGM
MAKITA
SSAB
viarom
BogArt
ness project
siniat
CDS
concelex
noark
Arduro
Ubitech
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander