ILFOV: In Popesti Leordeni va fi construit un parc logistic Imprimare
Info-Santiere 29 Iun 2009 12:26


Consiliul Local al municipiului Popesti Leordeni a autorizat, in luna mai 2009, aproximativ 50 lucrari de constructii, instalatii, renovari, extindere, reabilitare etc. Cele mai importante autorizatii vizeaza realizarea unor locuinte (P+M, P+E, P+E+M, P+2E+M, Sp+P+E, Sp+P+E+M), a unui complex format din 9 locuinte (Sp+P+M), a unui parc logistic etc.
 
Serviciul AUTORIZATII de CONSTRUIRE (Autorizatii sau Hotarari ale Consiliilor Locale) furnizeaza lunar, prin e-mail, informatii utile referitoare la lucrarile aprobate pentru sectorul de constructii si instalatii. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele principale privind noile lucrari. Produsul include liste in format electronic cu autorizatii de construire eliberate de catre autoritatile locale, pentru executia de lucrari de constructii si instalatii (data emiterii, numar de inregistrare, nume solicitant, adresa/loc de edificare, tip lucrare etc) sau Hotarari ale Consiliilor Locale (HCL) cu aprobari ale planurilor urbanistice zonale (PUZ) si/sau de detaliu (PUD). De asemenea, sunt disponibile si autorizatiile de construire eliberate in anul 2008 sau Hotararile de Consiliu cu aprobarile de planuri urbanistice.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Vizualizare Demo: iunie 2008    Pentru oferta: Click aici!