LICITATII: Cladiri reabilitate cu peste 50 milioane de lei Imprimare
Info-Santiere Publicat de Razvan Popa 09 Feb 2010 10:29

In Serviciul de Monitorizare Agenda Constructiilor din data de 9 februarie 2010 a fost publicat un numar de 48 de anunturi si castigatori de licitatii. Dintre acestea pot fi mentionate: executia unei baze sportive in judetul Arad (aproximativ un milion de euro); lucrari de constructie a unor retele de alimentare cu apa a unor localitati din judetele Bistrita Nasaud, Constanta, Prahova si Valcea (circa 30 milioane de lei); reabilitarea unor imobile in judetele Salaj si Bihor (peste 50 milioane de lei); realizarea unei sali de sport in judetul Botosani (peste 2,6 milioane de lei); executia unei cladiri administrative in judetul Bistrita Nasaud (aproximativ 33 milioane de lei); modernizarea unor drumuri din judetele Gorj, Hunedoara si Ialomita (circa 24 milioane de lei); construirea unui depozit in judetul Prahova (aproximativ 3 milioane de lei) etc.

 
Serviciul LICITATII - ANUNTURI si CASTIGATORI furnizeaza zilnic, prin e-mail, informatii si date necesare pentru depunerea documentatiilor in vederea participarii la licitatiile organizate de catre autoritatile contractante. De asemenea, primiti si lista castigatorilor, care va ajuta sa identificati preturile la care au fost adjudecate lucrarile / produsele / serviciile licitate si datele de contact pentru eventuale propuneri de asociere in vederea executiei sau livrarii de produse.
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza