Neocasa dezvolta trei noi obiective Imprimare
Info-Santiere 09 Iul 2008 10:22
CP Grupo, din Madrid, si agentia imobiliara Neocasa (din Capitala) dezvolta proiectul rezidential Lakeland Residence. Cladirea va fi amplasat in partea de nord - est a municipiului Bucuresti (pe malul lacului Plumbuita) si va avea o suprafata totala de 15.000 mp (la care se adauga 6.000 mp de parcare subterana). Imobilul S+P+15E ce va avea 144 de unitati locative (cu una, doua, trei si patru camere). Proiectant este compania INOCSA & KXL Architects, beneficiar este firma CP International Real Estate, iar antreprenor societatea Terratest, toate din Capitala. Solutia constructiva prevede structura din beton armat (BA), fundatie tip pereti mulati. Pentru finisaje se vor utiliza: gresie, faianta, parchet etc. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant. Ansamblul va beneficia de o parcare subterana realizata pe trei niveluri, cu o capacitate de 144 de locuri si de o parcare supraterana cu 6 locuri. Lucrarile de constructie vor fi incepute in luna iunie a.c. si se vor finaliza in primul trimestru al anului 2010. Obiectivul necesita o investitie de 25 milioane de euro.

Infinity Residence va avea 2300 de locuinte

Un alt proiect aflat in portofoliul Neocasa este reprezentat de cartierul rezidential Infinity Residence, ce va fi realizat in zona de vest a Capitalei (in cartierul Brancusi, pe Bulevardul Timisoara). Cladirile din componenta ansamblului, cu un regim de inaltime 2S+P+M+14E+E15-retras, vor totaliza circa 2.300 de unitati locative (cu una, doua si trei camere). In prima faza se vor construi doua imobile ce se vor finaliza in 2010, cand vor fi receptionate 456 de apartamente si 500 locuri de parcare (440 subterane si 60 supraterane). Solutia constructiva prevede structura din BA, fundatie tip radier general, compartimentari cu zidarie din BCA si gips-carton. Pentru finisaje se vor utiliza: gresie, faianta, parchet etc. Tamplaria va fi din aluminiu, cu geam termoizolant. Planurile de arhitectura au fost intocmite de firma SBSB Arhitecti Asociati, beneficiar fiind societatea Tehnogrup, ambele din Bucuresti. Lucrarile de antreprenoriat vor fi realizate de compania El-Har Romania. Valoarea totala a investitiei este de 279 milioane de euro, intregul obiectiv urmand a se definitiva in anul 2013.

Ice Plaza, din Arad, va avea 55.500 mp

Ice Properties va dezvolta, primul «shopping center» din zona de sud a orasului Arad. Obiectivul va include un mall structurat pe doua niveluri (cu o suprafata inchiriabila de peste 37.000 mp, un hypermarket (ce va avea o arie de 8.000 mp), un magazin tip Do-It-Yourself «DIY» (cu o suprafata de 8.000 mp inchiriabili), un showroom auto (ce va avea 3.000 mp) si peste 70 de magazine. Obiectivul va dispune de o parcare cu o capacitate de 2.500 de locuri si se va realiza pe etape de executie, in prima faza urmand a se livra magazinul tip DIY. Agentul exclusiv de promovare a obiectivului este agentia Neocasa Real Estate, din Capitala. Finalizarea lucrarilor este preconizata a avea loc in trimestrul al patrulea din 2009. Pentru informatii suplimentare, www.neocasa.ro