Nr. 23 - iulie 2009: In Buzau va fi construit un cartier cu 365 de case Imprimare
Info-Santiere 03 Iul 2009 11:39
Serviciul "Proiecte si Cereri de Materiale" din saptamana 30 iunie - 03 iulie include un numar de 75 de proiecte, santiere/lucrari din judetele Arges, Arad, Bihor, Botosani, Braila, Buzau, Cluj, Caras Severin, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ialomita, Neamt, Ilfov, Prahova, Sibiu, Suceava, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti. Dintre cele mai importante pot fi mentionate: ansamblu format din 2 cladiri (S+P+2E+M), ce va totaliza 27 de apartamente, termenul de finalizare fiind stabilit pentru anul 2011; un hotel de 4 stele (P+15E) in Bucuresti si un altul (S+P+4E) in Bragadiru; cartier cu 130 de case (P+M) in Pitesti, definitivarea primei etape fiind preconizata pentru anul 2012; centru medical (P+8E) in Capitala, cu finalizare in 2012; ansamblu rezidential (3S+P+16E in Bucuresti, ce se va definitiva anul viitor; cartier cu 365 de vile (P+E) in Buzau, termenul de finalizare fiind stabilit pentru anul 2012; baze sportive in localitatile Baba Ana (judetul Prahova), Vatra Dornei (judetul Suceava), Muntenii de Jos (judetul Vaslui), Unirea si Gujesti (judetul Vrancea) etc.
 
Serviciul PROIECTE si CERERI DE MATERIALE furnizeaza saptamanal, prin e-mail, informatii utile si date de contact referitoare la noile proiecte, santiere, lucrari de constructii si instalatii, respectiv solicitari de cereri de materiale. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele principale privind cele mai recente lucrari. Informatiile sunt transmise saptamanal prin e-mail si cuprind date prelucrate/verificate, referitoare la noile proiecte (denumire, stadiu de executie, termen de finalizare, descriere, date de contact pentru beneficiar, antreprenor, proiectant, agentie de promovare etc.) si cereri de materiale (inclusiv cantitati solicitate).
Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Vizualizare Demo:  30 ianuarie 2009Pentru oferta: Click aici!