Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ASCB construieste cel mai mare hub studentesc – Construct HUB
ASCB construieste cel mai mare hub studentesc – Construct HUB
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 12 Mar 2019 19:07
Asociatia Studentilor la Constructii Bucuresti (ASCB), in parteneriat si sub indrumarea mediului de afaceri si a celui academic, vor reconfigura si amenaja in urmatoarele luni actualul spatiu al sediului ASCB, transformandu-l in cel mai mare hub studentesc din Romania, informeaza un comunicat al ASCB.
„Construct HUB-ul va promova un nou mod de invatare practica prin colaborare directa: studenti – companii – profesori si va realiza pregatirea eficienta a studentilor in acord cu cerintele si nevoile actuale ale pietei. Conceptul va fi implementat sub forma unui proiect interdisciplinar, spatiul fiind un exemplu didactic atat in prin intermediul materialelor utilizate, detaliilor tehnice si mostrelor expozitionale ce vor fi evidentiate prin marcaje specifice”, a declarat Olivia Ionoaia, Project Manager Assistant.
Cu o capacitate de 224 de utilizatori si o suprafata de circa 400 mp, spatiul multifunctional va fi realizat de catre studenti in proportie de 75%, fiind adaptat pentru co-working, conferinte, training-uri si ateliere echipate la standarde moderne.
Mediul de afaceri va beneficia de conditii optime pentru realizarea de prezentari, seminare, workshop-uri, programe de instruire si formare profesionala in acest spatiu, aflat in centrul Campusului Universitar Tei. In prezent, campusul Tei reuneste peste 5.000 de studenti din cele sapte facultati ale Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, studenti ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, ai Universitatii din Bucuresti si ai Academiei de Studii Economice.
Dedicat in mod special studentilor, accesul acestora este gratuit in Construct HUB, situat pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 116, sector 2, Bucuresti, incepand din luna septembrie 2019. Pentru informatii suplimentare, www.ascb.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere