Agenda Constructiilor
Marti, 20 August 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BIT SOFTWARE: Controlul proiectelor de constructii cu SocrateERP
BIT SOFTWARE: Controlul proiectelor de constructii cu SocrateERP
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2018 07:29
Coordonarea tuturor activitatilor din domeniul constructiilor necesita implementarea unui sistem informatic complex care sa poata oferi un control amanuntit si in timp real al proiectelor de constructii. Constructorii se evidentiaza in randul celorlalte companii printr-o complexitate sporita a proceselor, precum si printr-o segmentare a activitatii prin lucrul simultan pe mai multe santiere, si prin utilizarea mai multor centre de profit.
In cazul derularii proiectelor concomitente, costurile efective pot fi diferite de la un proiect la altul, chiar daca calculele initiale au aratat un cost planificat asemanator. Cum va dati seama unde a intervenit o problema, unde trebuie intervenit si ce anume trebuie corectat?
Coordonarea tuturor activitatilor din domeniul constructiilor necesita implementarea unui sistem informatic complex care sa poata oferi un control amanuntit si in timp real al proiectelor de constructii.
Care sunt beneficiile utilizarii SocrateERP?
Sistemul informatic oferit de BITSoftware dedicat companiilor de constructii, include urmatoarele beneficii:
- Urmarirea in timp real a profitabilitatii pe proiect, precum si a consumului de resurse (umane, dar si materiale)
- Pastrarea unei evidente cantitativ-valorice a tuturor activitatilor pe proiecte, faze si subfaze
- Urmarirea costurilor pe proiecte prin definirea costurilor planificate, bugetate si angajate, precum si compararea in timp real a costurilor efective in urma executarii lucrarilor.
Vizibilitate si control
SocrateERP furnizeaza o aplicatie integrata firmelor care activeaza in domeniul constructiilor si ajuta la gestiunea eficienta a tuturor proceselor din companie: achizitii, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariatilor, echipamentelor si utilajelor, maximizand profitul printr-o executie eficienta a fiecarui proiect si prin posibilitatea gestionarii mai multor proiecte cu resurse mai putine, prin integrarea si automatizarea proceselor cheie.
[eBook] 7 retete de succes pentru companiile din constructii
In acest ebook am strans cateva informatii despre instrumentele pe care managerii din constructii le au la dispozitie pentru a calcula costurile exacte ale unui proiect, despre cum pot imbunatati modul in care se raporteaza profitabilitatea pe proiect sau despre cum se poate realiza planificarea resurselor.
Din cuprins:
- Previzionarea corecta a costurilor
- Masurarea profitabilitatii in timp real
- Controlul proiectelor in timp real
- Urmarirea consumurilor pe utilaje
- Introducerea corecta a pontajelor
- Aprovizionarea la timp
Despre BIT Software
Cu peste 24 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 250 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 144 (August 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023