Agenda Constructiilor
Sambata, 19 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DELOITTE: Platforma Processo permite accelerarea transformarii digitale a firmelor
DELOITTE: Platforma Processo permite accelerarea transformarii digitale a firmelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Sep 2019 14:21
Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo, care permite companiilor sa creeze modele de afaceri si de decizie, precum si sa o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja. Creata de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta in management a Deloitte Romania, platforma se adreseaza IMM-urilor si corporatiilor, precum si autoritatilor publice centrale si locale.
„Deloitte este lider global in consultanta in tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ si in Romania. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezinta o necesitate pentru a-si imbunatati productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-si deservi mai bine clientii si pentru a gestiona mai eficient relatia cu angajatii. Processo este o platforma software care permite companiilor din numeroase industrii sa beneficieze de automatizare printr-o implementare agila”, a declarat Dinu Bumbacea, Partener coordonator Consultanta, Deloitte Romania.
Processo raspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor si a bugetelor, a sarcinilor si a echipelor, a contractelor si a proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronica a documentelor in conformitate cu legislatia locala.
„Am construit aceasta platforma supla, low-code, pentru companii care doresc sa accelereze transformarea digitala si sa defineasca sau sa-si imbunatateasca procesele interne, asigurand in acelasi timp respectarea tuturor reglementarilor in vigoare, precum si sa-si gestioneze mai bine documentele si rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terta platforma pentru schimb de date, fiind astfel o solutie ideala pentru companiile care utilizeaza diferite sisteme interne care acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte Romania.
Practica de Consultanta a Deloitte Romania s-a consolidat in ultimii ani prin extinderea competentelor in automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation - RPA) si in data analytics.
La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in domeniul transformarii digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath si alti giganti in tehnologie.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere