Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Echipa Nationala de Robotica a Romaniei, prezenta la Metal Show & TIB 2019
Echipa Nationala de Robotica a Romaniei, prezenta la Metal Show & TIB 2019
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 13 Mai 2019 17:27
La data de 14 mai 2019, la Romexpo, expozitia METAL SHOW & TIB isi deschide portile, informeaza un comunicat al organizatorilor, respectiv EUROEXPO FAIRS (companie reprezentata de Anca Dinu) si ROMEXPO SA (Irina Topciu). Astfel, timp de patru zile, pana la data de 17 mai 2019, toti cei interesati, dar mai ales specialistii, sunt invitati sa ia parte la cel mai mare targ tehnic organizat in ultimii 10 ani in Romania!
„Maine se deschide la Romexpo cel mai spectaculos si mai dinamic targ tehnic organizat in ultimii 10 ani in Romania: METAL SHOW & TIB. Peste 180 de firme din 16 tari, lideri din industrie, vor expune in cel mai nou pavilion din Romexpo, pe o suprafata de 15.000 mp, tehnologii de ultima generatie, inovatii si solutii inteligente pentru procesele de fabricatie din urmatoarele domenii: prelucrarea tablelor, prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, plasma si jet de apa, scule de precizie si dispozitive de prindere, automatizari si robotica, sudura, solutii CAD-CAM, tratamentul suprafetelor, prelucrari mecanice, inginerie electrica si energetica, inginerie mecanica, pompe, compresoare, hidraulica, furnizori industriali, solutii SMART FACTORY si Industrie 4.0”, se mai arata in comunicat.
In premiera la Metal Show & TIB va fi prezenta si Echipa Nationala de Robotica a Romaniei AutoVortex!
La standul AutoVortex din cadrul MetalShow & TIB 2019 (in noul si modernul pavilion B2, din cadrul Romexpo), puteti conduce robotul de lupta iGOR - victorios la Campionatul International de Robotica 2019 din Coreea de Sud si Hong Kong - si puteti face cunostinta cu primul robot umanoid AVEX - proiectat si construit exclusiv in Romania de catre membrii echipei de robotica.
Toti specialistii din industrie sunt invitati la METAL SHOW & TIB, in perioada 14-17 mai, la Romexpo-Bucuresti, pentru un adevarat spectacol tehnologic.
Accesul este gratuit, prin completarea invitatiei online pe www.metalshow-tib.ro, iar pentru link direct catre invitatie, click aici!
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA
CDS
ness project
viarom
Ubitech
concelex
quadratum
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander