Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LIBERTY Galati livreaza profile din otel pentru podul peste Dunare de la Braila
LIBERTY Galati livreaza profile din otel pentru podul peste Dunare de la Braila
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2020 14:10
LIBERTY Galati anunta ca a inceput livrarile de otel pentru podul de la Braila, cel mai important proiect de infrastructura derulat in prezent in Romania.
Combinatul Siderurgic livreaza pentru Fincantieri Infrastructure tabla groasa care este, mai apoi, folosita la confectionarea segmentilor tablierului podului, operatiune care se desfasoara la Santierul Naval Vard din Braila.
“Acest pod va dainui multi, multi ani iar priceperea si pasiunea colegilor mei vor adauga trainicie si valoare acestui proiect benefic pentru intreaga tara. Suntem mandri sa fim furnizori dar si foarte hotarati sa livram clientului nostru solutiile tehnice, logistice si comerciale asteptate” a comentat Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galati.
“Podul are o mare importanta pentru noi si pentru comunitate. Am aratat deschidere si flexibilitate fata de cerintele specifice ale clientului nostru. Totodata, am reusit ca pentru primele volume sa reducem timpii de laminare de la 6 - 8 la 2 - 4 saptamani, in urma prioritizarii proiectului pe intregul circuit de productie”, a declarat Cristina Serbanoiu, Seful echipei Servicii Clienti a LIBERTY Galati.
Podul peste Dunare din judetul Braila va avea o lungime de 1.974 de metri si va fi construit de asocierea dintre companiile Astaldi si IHI Infrastructure Systems. Valoarea proiectului este estimata la circa 500 de milione de euro.
Tabla groasa produsa la Galati a fost folosita si la constructia Podului Osman Gazi, inaugurat in 2016, ce traverseaza Golful Izmit. La mai mult de 2.620 de metri lungime, este considerat al saselea din lume ca anvergura intre stalpii de sustinere.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
theda mar
viarom
CONCEPT STRUCTURE
noark
EDIT-Structural
Ubitech
concelex
konsent
quadratum
siniat
strabag nivel 1
leviatan
rigips
CDS
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
SSAB
ness project
BogArt
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander