Agenda Constructiilor
Luni, 16 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN, desemnata “Angajator de Top” pentru conditiile de munca oferite
SAINT-GOBAIN, desemnata “Angajator de Top” pentru conditiile de munca oferite
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Feb 2019 15:33
Grupul Saint-Gobain a fost certificat la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv, ca “Angajator de Top” de catre Institutul Top Employers, datorita atentiei sporite acordate integrarii noilor angajati, implementarii programelor de dezvoltare profesionala si de planificare a carierei si oportunitatilor de mobilitate oferite in cadrul organizatiei.
Pentru al treilea an consecutiv, compania Saint-Gobain a fost desemnata oficial “Angajator de Top” si in Romania, pentru conditiile de munca excelente oferite angajatilor sai. In total, Grupul Saint-Gobain a primit aceasta distinctie in 32 de tari in care opereaza, Indonezia fiind certificata pentru prima data anul acesta. De asemenea, au fost reinnoite certificarile Grupului ca “Angajator de Top” in Europa, America de Nord, Asia si America Latina.
"Certificarea Angajator de Top este o recunoastere valoroasa a politicii noastre in domeniul resurselor umane, in care managementul talentelor joaca un rol fundamental. Obtinerea acestei distinctii pentru al treilea an consecutiv in Romania este un prilej de mandrie pentru noi, dar si o motivatie in plus, pentru a continua sa raspundem cat mai bine nevoilor angajatilor nostri. Totodata, reprezinta un pilon al brand-ului nostru de angajator", a declarat Emilia Stancu, HR Director al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Institutul Top Employers este o organizatie independenta care acorda distinctia “Angajator de Top” companiilor certificate din peste 20 de tari, de pe diferite continente.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023