UTI vrea sa angajeze 130 de persoane de executie cu salarii nete de 4.000 lei Imprimare
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 14 Sep 2021 12:24
 „Compania UTI Construction and Facility Management deruleaza proiecte complexe in Bucuresti si in tara, prin cele 8 Sucursale regionale, si angajeaza aproximativ 130 de persoane pe diverse posturi, oferind pachete salariale foarte atractive si corecte, prin contracte de munca pe perioada nedeterminata. Cautam instalatori, frigotehnisti, lacatusi, electromecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenti slabi pentru proiecte in Bucuresti-Ilfov, Moldova, Transilvania, Muntenia, Dobrogea. Salariile personalului de executie pot depasi 4.000 de lei net, in functie de experienta si autorizarile detinute. Contractele se semneaza imediat dupa acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea – Directorul General al societatii.
Pachetele de beneficii includ: contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu atractiv, spor pentru calificari speciale, tichete de masa, asigurare de viata, abonament de servicii medicale, bonusuri in functie de performanta.
Pentru angajatii care nu locuiesc in Bucuresti si sunt dipusi sa se relocheze, compania poate asigura si cazare gratuita in caminele proprii, precum si transport la si de la locul de munca.
„Suntem un angajator solid, profesionist si corect, care isi respecta si recompenseaza angajatii la valoarea muncii lor. Pe o piata a fortei de munca din ce in ce mai saraca in specialisti, foarte multi angajati sunt atrasi de salarii nete mari, dar care nu sunt in totalitate trecute in contractele de munca, sabotandu-si pensia si asigurarile sociale‟ a precizat dl. Costea.