Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BERGERAT MONNOYEUR: Buldo-excavatoare F2, cu productivitate sporita
BERGERAT MONNOYEUR: Buldo-excavatoare F2, cu productivitate sporita
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Iun 2015 14:41
Noua serie F2 de buldo-excavatoare Cat, fabricate de concernul nord-american Caterpillar, include cinci modele, respectiv 427F2, 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2. Toate versiunile dispun de un mediu operator complet nou, iar tehnologia aplicata in cazul motoarelor contribuie la imbunatatirea performantelor masinilor respective, permitand o economie semnificativa de combustibil. Cabina acestor echipamente deosebit de performante a fost reproiectata, in vederea asigurarii unui aspect mai modern si s-a avut in vedere inclusiv cresterea ergonomiei acesteia. Rezultatul este ca vizibilitatea a sporit in mod considerabil, iar nivelul de zgomot inregistrat in cabina se situeaza la numai 74 dB. Modulul de control al masinii a fost, la randul sau, imbunatatit, modelele prezentate dispunand, in prezent, de o coloana de directie telescopica, cu proprietati superioare. In ceea ce priveste butonul de blocare al diferentialului, acesta a fost repozitionat pe joystick-ul incarcatorului. In mod optional, buldo-excavatoarele din seria F2 pot fi echipate cu radiouri cu tehnologie bluetooth, facilitand, astfel, comunicarea operatorului cu personalul de la birou sau din alte locatii. 
 
Motoare cu sisteme SCR asigura reducerea consumului
Echipamentele 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2 utilizeaza motorul Cat C4.4 ACERT, ce dispune de un sistem de reducere catalitica selectiva (SCR) a noxelor. Diminuarea consumului de energie se obtine prin alegerea de catre operator a folosirii modului ECO (disponibil doar la modelele cu transmisie automata), avand rolul de a regla turatia motorului. In functie de fiecare utilaj in parte, acesta poate fi echipat cu motoare de 70 kW (95 CP), 74,5 kW (101CP), 82 kW (110 CP) sau 55 kW (74,9 CP), de tip Cat C3.4B. In acest moment, peste 300.000 de utilaje din categoria buldo-excavatoarelor Cat sunt in activitate pe santierele din intreaga lume, dupa o activitate neintrerupta de productie de trei decenii. Introducerea seriei F2 asigura succesul pentru viitor al acestor echipamente, noile modele beneficiind de caracteristici inovatoare care sporesc confortul si performantele operatorului. Produsele respecta in totalitate standardele europene si internationale cu privire la emisiile de gaze, principalele beneficii in exploatare fiind legate de majorarea productivitatii si reducerea semnificativa a costurilor de operare.
***
Bergerat Monnoyeur este de peste 80 de ani dealer al Caterpillar, fiind reprezentantul exclusiv al producatorului nord-american in Romania. Echipa locala este la dispozitia partenerilor pentru asigurarea unor servicii optime, oferind consultanta pentru alegerea acelor solutii si tehnologii care sa garanteze succesul deplin al activitatii. Grupul Monnoyeur are in prezent pe plan autohton peste 500 de colaboratori, realizand o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro.
Pentru mai multe informatii despre Caterpillar vizitati www.cat.com 
Detalii despre Bergerat Monnoyeur, la: www.bm-cat.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
viarom
noark
rigips
MAKITA
Ubitech
leviatan
quadratum
CDS
SIGM
ness project
Acvatot 2019
SSAB
siniat
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
EDIT-Structural
concelex
strabag nivel 1
BogArt

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander