Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - P3 a incheiat tranzactii pentru 98.500 mp de spatii logistice, in 2022
P3 a incheiat tranzactii pentru 98.500 mp de spatii logistice, in 2022
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 02 Mar 2023 13:00
P3 Logistic Parks anunta rezultatele activitatii de leasing pentru anul 2022 in Romania. Evolutia sectoarelor de retail, logistica si transport, impreuna cu suita de facilitati moderne disponibile in parcul industrial de pe Autostrada A1 au adus pentru dezvoltatorul european contracte pentru peste 98.500 de metri patrati de spatii logistice si birouri.
Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, declara: “2022 a fost anul care a confirmat faptul ca cele mai mari provocari nu pot fi anticipate, iar sansa de reusita este tot timpul un exercitiu de echipa bazat pe perseverenta, consecventa si gandire laterala. In ciuda razboiului de la granita si a scumpirilor generalizate, anul trecut a fost un an bun pentru P3 Romania. Prin diversitatea facilitatilor din parcul P3 Bucharest A1, si nu numai, clientii nostri ne-au ramas alaturi, rata de retentie fiind, in continuare, foarte ridicata. Sub auspiciile dinamicii pietei, sectoarele care au performat cel mai bine in cazul locatiei noastre au ramas aceleasi, si anume retailul si serviciile logistice. Piata se stabilizeaza, nu mai creste la fel de mult ca in perioada pandemiei, insa este o crestere constanta, sanatoasa, iar noi suntem pregatiti pentru a raspunde cu incredere solicitarilor actualilor si viitorilor nostri clienti.”
Din totalul de inchirieri, 88% reprezinta cererile de la clientii existenti, care si-au reinnoit contractele (54.000 mp) si au extins suprafata spatiilor inchiriate (33.000 mp). Clientii noi ocupa 11% din totalul tranzactiilor (11.500 mp), iar contractele pe termen scurt cumuleaza suprafete de 7.500 mp. Aceste rezultate arata cresterea sustinuta a activitatii clientilor existenti si, in consecinta, nevoia de a-si mari spatiile de depozitare.
Companiile de logistica reprezinta jumatate din contractele nou incheiate pe parcursul anului trecut. Chiriasi importanti precum Altex, Acimoda, Yusen si SLS Cargo si-au prelungit sau extins suprafetele in P3 Bucharest A1. De asemenea, dezvoltatorul a primit in comunitatea sa locala doi noi chiriasi, companiile ALEF Distribution si FAN Courier. Noul spatiu inchiriat de liderul serviciilor de curierat din Romania a devenit principalul hub de curierat din vestul Bucurestiului, deservind toti clientii FAN Courier din aceasta zona.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
viarom
leviatan
strabag nivel 1
EDIT-Structural
quadratum
MAKITA
ness project
siniat
concelex
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander