Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SoftOne: Piata europeana de solutii ERP va atinge 60 miliarde USD in 2023
SoftOne: Piata europeana de solutii ERP va atinge 60 miliarde USD in 2023
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 10 Apr 2023 10:23
Piata de solutii ERP la nivel european este asteptata sa atinga o valoare de peste 60 de miliarde de dolari in 2023, o arata un studiu Statista. De asemenea, in Romania cererea pentru solutii ERP este estimata sa creasca intr-un mod semnificativ in 2023. Principalii factori care vor determina aceasta crestere sunt necesitatea implementarii unor solutii business software pentru raportarile SAF-T, e-Factura, e-Transport, impuse de ANAF, dar si angajamentul asumat de Romania pentru a obtine fonduri europene pentru digitalizare, prin programul PNRR. Astfel, 90% dintre IMM-uri trebuie sa atinga un nivel de baza din punct de vedere al intensitatii digitale pana in 2030, prin adoptarea tehnologiilor avansate precum sistemele ERP sau CRM in Cloud.
In acest context, SoftOne Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii business software din Romania, lanseaza o noua sesiune de cursuri pentru formarea Consultantilor Soft1 ERP Certificati in cadrul diviziei SoftOne Training Academy. Cursurile vor fi sustinute online, in perioada 15 mai si 12 iunie 2023, iar inscrierile se vor desfasura pana in data de 12 mai 2023.
„SoftOne Training Academy a fost infiintata in urma identificarii unei nevoi accentuate de imbunatatire a competentelor digitale in randul candidatilor pe care am dorit sa ii recrutam. Prin organizarea acestor cursuri, misiunea noastra este sa calibram cererea de Consultanti Soft1 ERP pe care o avem in ecosistemul SoftOne cu forta de munca calificata. Suntem incantati ca am ajuns deja la a treia sesiune de cursuri SoftOne Training Academy si ca am reusit sa oferim noi oportunitati de dezvoltare profesionala studentilor nostri si am incredere ca vom reusi si in aceasta sesiune sa contribuim semnificativ la formarea specialistilor din industria ERP”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General in cadrul SoftOne Romania.
SoftOne Training Academy este un program avansat de training in domeniul business software ERP, ce se adreseaza tuturor profesionistilor care isi doresc sa activeze in industria ERP sau care sunt interesati de o reconversie profesionala. Odata cu finalizarea cursurilor si cu promovarea examenelor de certificare, absolventii SoftOne Training Academy vor avea posibilitatea sa se angajeze in ecosistemul SoftOne, format din peste 40 de companii care opereaza la nivel national.
 
Un consultant ERP poate castiga un salariu lunar de 3.500 euro
Primele doua editii din cadrul SoftOne Training Academy au adunat peste 400 de inscrisi, in contextul in care industria ERP este unul dintre domeniile care, in prezent, ofera cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala, iar salariul unui Consultant ERP poate ajunge si pana la 3.500 euro NET/ luna.
SoftOne Romania, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezenta pe piata locala de peste 10 ani. Grupul SOFTONE are peste 500 de angajati si o retea formata din mai mult de 600 de parteneri si 4000 de Consultanti Soft1 ERP asociati, ce deservesc peste 75.000 de clienti activi in patru tari (Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania). Avand o experienta indelungata in crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvolta solutii si servicii Cloud ERP, CRM, precum si aplicatii de mobilitate si facturare electronica, asigurand transformarea digitala companiilor a tuturor companiilor, indiferent de dimensiune.
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
CDS
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
konsent
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
siniat
EDIT-Structural
quadratum
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander