Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - INNOCONSTRUCT: Conferinta internationala despre inovarea in constructii, in mai
INNOCONSTRUCT: Conferinta internationala despre inovarea in constructii, in mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2023 13:24
Editia a treia a Conferintei Internationale INNOCONSTRUCT – How Digital, How Fast, ce va avea loc pe 18-19 mai 2023 la Pullman Bucuresti World Trade Center, propune o suita de evenimente dedicate avansarii procesului de digitalizare in industria constructiilor. Astfel, vor fi puse in lumina noile abordari in dezvoltarea competentelor digitale in constructii si tehnologiile si solutiile care sprijina digitalizarea si eficienta energetica.
Prima zi a conferintei este dedicata prezentarii tehnologiilor si solutiilor inteligente, studii de caz reprezentative privind digitalizarea industriei, tendinte din sector; a doua zi imbina dezbaterea din cadrul meselor rotunde despre: digitalizare, sistemul de clasificare, economie circulara si viitorul profesiilor, cu partea practica, unde vor avea loc in paralel un Hackathon si un eveniment de Match-Making.
Astfel, conferinta INNOCONSTRUCT vine cu o abordare practica a subiectului si reuneste companii mari si mici din diverse subsectoare din industria constructiilor si, de asemenea, companii de tehnologie, universitati din diverse tari, reprezentanti ai Comisiei Europene, guvern si autoritati locale, ONG-uri relevante si parteneri sociali, clustere de constructii din diferite state membre si reprezentanti ai organismelor si retelelor de experti, pentru a se asigura ca toate partile interesate contribuie la dialog.
"Clusterul TEC a fost infiintat in 2019 in jurul unui obiectiv comun de a imbunatati competitivitatea sectorului constructiilor prin inovare si transformare digitala. Scopul nostru principal este sa contribuim la obiectivele comune europene mai mari catre digitalizarea accelerata a industriei pana in 2030 si la cresterea nivelului de inovare si integrare a tehnologiilor digitale in sectorul constructiilor, care este unul dintre sectoarele cele mai putin performante din UE in ceea ce priveste aceste dimensiuni", au precizat organizatorii.
In a doua zi a conferintei, vor exista doua serii de mese rotunde care se vor desfasura in paralel, prin urmare participantii vor fi invitati sa aleaga la ce dezbatere doresc sa participe, in fiecare serie.
Pentru informatii suplimentare, agenda si inscrieri la eveniment, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
leviatan
strabag nivel 1
EDIT-Structural
MAKITA
concelex
Ubitech
theda mar
ness project
viarom
noark
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CDS
quadratum
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander