Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - ANCHOR va finaliza constructia Select Residences in a doua jumatate a anului 2024
ANCHOR va finaliza constructia Select Residences in a doua jumatate a anului 2024
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 01 Sep 2022 12:05
Anchor Grup, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori in domeniul imobiliar din Romania, cu o experienta de 25 de ani, anunta ca Select Residences, cel mai nou complex rezidential premium din portofoliul companiei, a atins un nivel de pre-contractare de 40%, in doar doua luni de la lansarea vanzarilor.
Constructia proiectului a demarat deja, data estimata a livrarii fiind in a doua jumatate a anului 2024.
Amplasat pe Calea Dudesti nr. 186 - zona Dristor/Vitan, langa InCity Residences -, Select Residences va include 347 apartamente - studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, precum si duplexuri cu 3, 4 si 5 camere - in trei cladiri.
Din totalul de 347 apartamente au fost pre-contractate 139 unitati. Majoritatea acestora sunt studiouri si apartamente de 2 camere, cu suprafete utile ce variaza intre 46 si 75 mp, plus balcoane.
”Suntem mandri de rezultatele impresionante obtinute de echipa noastra de vanzari din departamentul rezidential. Pentru o piata extrem de competitiva, vorbim de inca o confirmare a calitatii proiectului nostru, dar si a nivelului ridicat de expertiza a tuturor celor implicati in proiect. Tinand cont de cererea ridicata a pietei pentru proiecte rezidentiale pozitionate in zone centrale, cu un raport bun calitate-pret, dar care ofera si oportunitati multiple de investitie, suntem increzatori ca Select Residences isi va atinge targetul”, declara Affan Yildirim, Director General, membru in Consiliul de Administratie al Anchor Grup si membru al Consiliului de Administratie al Shopping MallDova.
Select Residences ofera viitorilor locatari confort si multiple facilitati, intrucat este pozitionat intr-o zona semi-centrala a orasului, in proximitatea Centrului Comercial Bucuresti Mall - Vitan, in imediata apropiere a institutiilor de invatamant (gradinite si scoli), dar si a zonelor de agrement, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Select Residences ofera tipuri variate de unitati locative, care indeplinesc preferinte si nevoi diverse de spatiu si buget. Garsonierele au suprafete cuprinse intre 63 si 80 mp construiti. Apartamentele cu doua camere au suprafete cuprinse intre 72 si 115 mp construiti. Apartamentele cu trei camere au suprafete cuprinse intre 115 si 125 mp construiti. Duplexurile au suprafete cuprinse intre 150 si 246 mp construiti.
In ceea ce priveste modalitatile de plata, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finantare bancara, pentru ambele fiind necesara plata unui avans cuprins intre 15% si 25%, restul de pret urmand sa fie achitat la livrare.
 
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
rigips
Acvatot 2019
CDS
EDIT-Structural
leviatan
quadratum
MAKITA
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
Ubitech
strabag nivel 1
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander