Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - UNIPREST Instal: Crestere de 18% a cifrei de afaceri, in primele trei luni din 2021
UNIPREST Instal: Crestere de 18% a cifrei de afaceri, in primele trei luni din 2021
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 22 Apr 2021 11:38
In ciuda contextului pandemic care a afectat majoritatea industriilor in 2020, Uniprest Instal, distribuitor de sisteme de instalatii de incalzire si HVAC, isi propune pentru acest an sa atinga o cifra de afaceri la 37 milioane euro si sa-si consolideze pozitia pe piata, prin extinderea gamei de produse si imbunatatirea segmentului de client-service.
Compania a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de peste 33 milioane euro, iar in primul trimestru al acestui an s-a inregistrat o crestere de 19% comparativ cu primul trimestru din 2020. Aceste rezultate se datoreaza faptului ca zona de constructii si lucrari de instalatii si-a revenit dupa perioada de restrictii, din mai - iunie 2020, iar acum se afla pe un trend ascendent.
”Si acest an va fi unul cu multe provocari pentru ca vedem unele tendinte care schimba lucrurile. Pe de o parte, exista finantare pentru investitii. Majoritatea domeniilor, in afara de HORECA, a avut o recuperare rapida in a doua jumatate a anului trecut, existand cerere de locuinte noi, chiar si de spatii de depozitare si de productie. Pe de alta parte, a ajuns pe piata un efect al pandemiei care s-a simtit inca din ultimul trimestru al anului trecut. Este vorba despre lipsa de materii prime, in principal de otel, cupru, dar si de derivate din petrol, care duc implicit la cresteri de pret la toate categoriile de produse. Daca anul trecut temerea cea mai mare era scaderea cererii, anul acesta provocarea este ca oferta sa tina pasul cu cererea”, declara EnikÅ‘ Peter, Managing Director, Uniprest Instal.
De asemenea, un alt obiectiv al companiei este acela de a-si consolida pozitia la nivel regional, pe pietele unde au intrat recent, dar si pe cele in care sunt deja prezenti de mai muti ani. ”Pentru acest an, eforturile noastre se concentreaza si pe consolidarea pozitiei pe piata locala, cum ar fi cea din Moldova, unde anul trecut am deschis un nou depozit, dar si pe celelalte puncte de lucru pe care le avem in restul tarii. Astfel, vom fi mai aproape de partenerii nostri in provocarile pe care le intampina”, mai spune EnikÅ‘ Peter.
Totodata, Uniprest Instal se axeaza in acest an pe diversificarea gamei de produse cu doua branduri distribuite in exclusivitate in Romania: Remeha - centrale in condensatie si Comisa - fitinguri multistrat in presare.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
ness project
Ubitech
concelex
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
rigips
CDS
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander