Agenda Constructiilor
Joi, 09 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Fabrica SGB-ELECTROALFA va face primele livrari de transformatoare electrice in 2025
Fabrica SGB-ELECTROALFA va face primele livrari de transformatoare electrice in 2025
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 17 Ian 2024 11:45
Electroalfa, unul dintre cei mai mari jucatori din Romania din industria echipamentelor electrice, anunta constructia unei noi facilitati de productie in Botosani, Romania, sub denumirea de Fabrica SGB-Electroalfa. Aceasta initiativa este rezultatul colaborarii strategice cu renumitul producator german SGB-SMIT Group, lider in productia de transformatoare electrice
Fabrica SGB-Electroalfa va face primele livrari in 2025 si va reprezenta o punte intre Electroalfa si clientii din Europa, inclusiv din Romania. Aceasta noua unitate de productie va consolida pozitia Electroalfa si SGB-SMIT Group pe piata interna si internationala, oferind produse de calitate superioara pe segmentul transformatoarelor de distributie umplute cu ulei in gama de putere nominala 50-1000 kVA.
SGB-SMIT Group, cu o prezenta remarcabila pe piata europeana a transformatoarelor electrice, aduce in aceasta colaborare profesionalism, experienta tehnologica si angajamentul constant pentru excelenta. Noua fabrica va functiona ca o societate mixta, cu scopul de a oferi solutii avansate si durabile pe piata transformatoarelor de distributie.
Prin intermediul acestei initiative, Electroalfa isi reitereaza angajamentul in ceea ce priveste progresul in dezvoltarea produselor si capacitatilor sale de productie, adoptand in acest scop tehnologii sustenabile. Compania isi propune sa aduca o contributie semnificativa la promovarea unui mediu ecologic si durabil, conform viziunii sale pe termen lung.
Electroalfa si SGB-SMIT Group sunt mandri sa aduca aceasta initiativa in Romania si sa ofere solutii optime clientilor, consolidand astfel pozitia ambelor companii pe piata echipamentelor electrice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
EDIT-Structural
rigips
viarom
quadratum
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ness project
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander