Agenda Constructiilor
Luni, 13 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - P3 Logistic Parks sustine echipa Romaniei la INVICTUS 2018
P3 Logistic Parks sustine echipa Romaniei la INVICTUS 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 09 Oct 2018 16:09
P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, a semnat un contract de sponsorizare cu echipa Romaniei care participa la Invictus Sydney 2018. Sponsorizarea de 5.000 de Euro a fost folosita pentru cumpararea echipamentelor necesare pentru pregatire si pentru concurs.
„P3 crede in puterea echipei, in pasiunea din fiecare dintre noi, in dorinta de a munci si de a lupta pentru un scop. Avem certitudinea ca acest imbold din partea noastra ii va ajuta sa se antreneze mai bine, sa isi atinga potentialul si sa se intoarca victoriosi acasa”, spune Sinziana Pardhan, Director General P3 Logistic Parks Romania.
„Invictus Games” nu este o simpla competitie, ci o stare de spirit. Este un proiect construit in jurul ideii de recuperare fizica si psihica prin sport, dar are si un pregnant rol educativ. Incurajeaza gandirea pozitiva, ii face pe oameni mai increzatori si mai buni, da speranta celor care, apasati de o trauma majora, nu mai aveau puterea de a vedea partea luminoasa a vietii. Nu in ultimul rand, exemplul unor raniti sau invalizi care isi depasesc limitele, are un efect multiplicator la nivelul intregii societati, cultivand, dincolo de efectele benefice ale sportului, spiritul de intrajutorare umana si de coeziune a colectivitatii. Multumim societatii P3 Logistic Parks pentru suportul neconditionat acordat, in calitate de sponsor. Transmitem gandurile noastre bune si intreaga recunostinta tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestei cooperari utile proiectului”, spune echipa Invictus Romania.
Echipa Invictus Romania a castigat patru medalii la Jocurile Invictus din Canada si a decis sa nu se opreasca aici. Militarii romani raniti se pregatesc intens pentru „Invictus Games Sydney - 2018”, sunt motivati si vor sa transmita entuziasmul lor si altor camarazi raniti, pentru a se alatura acestui frumos proiect ce vizeaza recuperarea fizica si psihica prin sport. Urmatoarea editie a jocurilor va fi organizata in Australia, la Sydney, in perioada 20-27 octombrie 2018. Membrii echipei Invictus Romania au fost incurajati de Printul Harry, el insusi veteran al razboiului din Afganistan.
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
viarom
siniat
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
ness project
quadratum
CDS
strabag nivel 1
concelex
Ubitech
EDIT-Structural
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander