Agenda Constructiilor
Luni, 23 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HILTI: Noutati in domeniul sistemelor de fixare si sustinere a instalatiilor
HILTI: Noutati in domeniul sistemelor de fixare si sustinere a instalatiilor
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 11 Nov 2014 16:29
Furnizorul de scule electrice profesionale Hilti Romania organizeaza, in aceasta perioada, o serie de seminarii tehnice adresate specialistilor in constructii, urmatorul eveniment urmand a avea loc la data de 28 noiembrie 2014, pe tema proiectarii sistemelor de fixare a instalatiilor in zone seismice. Dezbaterile interactive ca obiectiv familiarizarea profesionistilor din domeniu cu ultimele noutati despre sistemele de fixare si sustinere a instalatiilor. Subiectele discutate se vor axa pe rolul si dimensionarea atat a rigidizarilor seismice pentru suportii de instalatii, cat si a punctelor fixe si mobile pentru acestea. Participarea este gratuita, accesul la seminar urmand a se face pe baza unei confirmari de participare, care poate fi completata si transmisa aici.
Recent, Hilti Romania a organizat, la data de 7 noiembrie 2014, un seminar tehnic avand ca tema principala proiectarea sistemelor de ancorare in zonele seismice. Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) si a avut ca obiectiv familiarizarea profesionistilor din domeniul constructiilor cu ultimele noutati despre sistemele de ancorare mecanice si chimice in beton, armaturile post-instalare si proiectarea ancorajelor in zonele seismice.
Grupul Hilti (cu sediul in Liechtenstein) este cunoscut la nivel international drept unul dintre liderii globali in dezvoltarea de solutii cu valoare adaugata mare pentru industria constructiilor. Compania colaboreaza cu profesionistii din domeniu atat in faza de proiectare, cat si in cea de executie, oferind solutii sigure, economice si facile.
***
Grupul Hilti este unul dintre cei mai importanti producatori globali de scule electrice profesionale, beneficiind de expertiza a peste 22.000 de angajati in 120 de tari. In 2013, compania a realizat o cifra de afaceri totala de 4,3 miliarde franci elvetieni (CHF). In Romania, Hilti este activ prin intermediul unei subsidiare locale cu afaceri anuale de 30 milioane de lei. In ultimii ani, Hilti Romania s-a implicat in executia unor proiecte de referinta, cum ar fi cladirea Sky Tower sau centrul comercial Promenada Mall.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 24434
 

Autentificare

Agenda Constructiilor nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023