Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home
ABPLUS: In intervalul 18 - 21 iunie se desfasoara Targul Mesterilor Constructori Imprimare Email
Expozitii & Conferinte 16 Iun 2010 10:39
Targul Mesterilor Constructori, primul de acest tip din Romania dedicat pietei «do it yourself», se va desfasura, in intervalul 18 - 21 iunie a.c., la Sala Transilvania, din Sibiu. Manifestarea, organizata in acest an sub egida CAMEX, se adreseaza meseriasilor, mesterilor constructori, persoanelor fizice ce intentioneaza sa investeasca in constructii si pasionatilor de bricolaj.
“Mesterii sunt factori importanti care influenteaza beneficiarii finali in alegerea materialelor de constructii. Evenimentul aduce in prim plan mesterul in constructii, constituind, astfel, o premiera pentru piata de targuri si expozitii din tara noastra. ABplus Events reuseste astfel sa defineasca si sa diferentieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final, de evenimentele «business to business» organizate in Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta si Bucuresti”, au declarat reprezentantii AbPlus. Evenimentul este dezvoltat in jurul a trei zone importante, respectiv: a pavilioanelor expozitionale, a demonstratiilor si cea dedicata activitatilor in aer liber.
Aplicatiile tehnice din cadrul targului vizeaza atat prezentarea de materiale de constructii noi aparute, cat si tehnici de lucru moderne. Vor fi implicati montatori de acoperisuri, de pereti si plafoane din gips-carton, confectioneri de tamplarie, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, tapiteri, vopsitori, mozaicari, faiantari, parchetari si nu numai. Pentru informatii suplimentare, www.camex.ro
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
siniat
rigips
quadratum
viarom
concelex
leviatan
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
strabag nivel 1
konsent
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
ness project
CDS

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander