Agenda Constructiilor
Miercuri, 04 August 2021
wienberger
Home
Termeni si conditii de utilizare Imprimare Email
I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE  a portalului www.agendaconstructiilor.ro
Site-ul www.Agenda Constructiilor.ro este proprietatea SC Rampa Invest SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.agendaconstructiilor.ro, numit generic in continuare Agenda Constructiilor.
Accesul si utilizarea site-ului www.agendaconstructiilor.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

II. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a revistei Agenda Constructiilor. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. 
Agenda Constructiilor nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

III. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Agenda Constructiilor ofera acces liber la site-ul www.agendaconstructiilor.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Anumite sectiuni din site sunt accesibile doar urtilizatorilor autentificati. Datele de autentificare sunt obtinute in prealabil de la administratorul portalului in conditiile descrise mai jos.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Agenda Constructiilor sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Agenda Constructiilor sau partenerii sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Agenda Constructiilor sau a clientilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Agenda ConstructiilorUI, Agenda Constructiilor nu isi responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Agenda Constructiilor si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
Agenda Constructiilor sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Agenda Constructiilor nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Agenda Constructiilor nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Agenda Constructiilor prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Agenda Constructiilor sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

IV. REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
 -  copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 -  incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 -  incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Agenda Constructiilor sau a retelei Agenda Constructiilor sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Agenda Constructiilor care nu sunt publice, fara autorizatie;
 - incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Agenda Constructiilor prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
 - folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Agenda Constructiilor va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.


V. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Agenda Constructiilor nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Agenda Constructiilor poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

VI. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
 Aceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
 - utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Agenda Constructiilor se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Agenda Constructiilor nu ofera nici o garantie ca:
 - informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
 - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
 - rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
 - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 - orice eroare de program va fi corectata.
 Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
 Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Agenda Constructiilor sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

VII. LIMITAREA RASPUNDERII
Agenda Constructiilor nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Agenda Constructiilor a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin / de pe site-ul Agenda Constructiilor;
 - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 - orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Agenda Constructiilor, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Agenda Constructiilor nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
 

VIII. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Agenda Constructiilor pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Agenda Constructiilor si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Agenda Constructiilor si de partenerii sai agreati.
Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul se a selecta si de a da drept de acces la sectiunile rezervate membrilor siteului www.agendaconstructiilor.ro dupa cum doreste.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.agendaconstructiilor.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Agenda Constructiilor nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la  Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Agenda Constructiilor se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Agenda Constructiilor se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
Agenda Constructiilor nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
Agenda Constructiilor nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.agendaconstructiilor.
Politica site-ului www.agendaconstructiilor.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Agenda Constructiilor, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Agenda Constructiilor, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru. 
www.agendaconstructiilor.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.
Pe site-ul www.agendaconstructiilor.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Agenda Constructiilor si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Agenda Constructiilor isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.


IX. REGULI SI CONDITII  la inregistrarea de firme si produse in sectiunile INDEX FURNIZORI si INDEX PRODUSE
Utilizarea site-ului www.agendaconstructiilor.ro, accesul si logarea la sectiunea INDEX FURNIZORI si INDEX PRODUSE  site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:
Postarea de informatii despre firme se face de catre utilizatorii inregistrati initial le sectiunea "Inregistrare". Numai persoanele inregistrate vor putea avea acces la sectiunea de introducere a datelor. Dupa validarea inregistrarii acestora de catre administrator, utilizatorul poate publica date pe site-ul www.agendaconstructiilor.ro, la sectiunea INDEX FURNIZORI.
Dupa autentificarea in sectiunea login se pot intriduce datele companiei in sectiunea INDEX FURNIZORI. Toate campurile marcate cu steluta sunt obligatorii. Agenda constructiilor i-si rezerva dreptul de a modifica informatiia si forma acesteia in concordanta cu politica editoriala a acestei.
Anuntul are o valabilitate minima de 6 luni si un pret comunicat la inregistrare prin proforma emisa. Perioada de valabilitate este din momentul inregistrarii conditionata de transmiterea catre Agenda Constructiilor, prin fax sau email, a dovezii de efectuarea a platii.
Dupa aprobarea anuntului de catre redactia Revistei Agenda Constructiilor, se transmite pe email, catre utilizator, un email de confirmare care contine un link catre anuntul vizibil in sectiunea INDEX FURNIZORI.
la apropierea sfarsitului perioadei de aparitie a anuntulul se va notifica clientul cu privire la posibilitatea de prelungire a perioadei.
In decursul perioadei de valabilitate a anuntului utilizatorul are posibilitatea de a modifica on-line, in timp real, a datelor din anunt.
 
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hidroplasto
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
rigips
cv water 2021
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere