Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Martie 2024
Frontale
Home - Actualitate antreprenori si firme de constructii - aprilie 2012

Actualitate antreprenori si firme de constructii - aprilie 2012
Actualitate antreprenori si firme de constructii - aprilie 2012
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ANTREPRENORI
Data actualizare: 27 mar 2012
Sumar: click aici
Creante de 650 milioane de euro datorate societatilor
Piata constructiilor se va mentine in 2012 la valoarea inregistrata anul trecut, respectiv 9,3 miliarde euro, potrivit estimarilor Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO). Societatile din domeniu se vor confruna - pentru cel putin inca 12 luni - cu o situatie difi cila, dupa ce in 2011 sectorul s-a contractat pentru al treilea an consecutiv, pornind de la pragul de referinta situat la 15,3 miliarde euro din 2008. Reprezentantii principalelor fi rme din bransa anunta, astfel, perspective ingrijoratoare pentru ca, desi exista premise de crestere, factorii de risc la care sunt supuse fi rmele (modul in care vor fi utilizate fondurile structurale, rata de absorbtie scazuta a acestora etc.) ar trebui sa fi e combatuti astfel incat sa se evite o posibila depreciere. Revigorarea sectorului de constructii face parte dintre solutiile de iesire din starea de criza economica, iar masurile necesare pentru atingerea acestei tinte ar trebui luate inainte ca piata specifi ca sa devina o parte a problemelor generale ale Romaniei. Printre masurile propuse de ARACO pentru autoritatile statului, in vederea dinamizarii pietei autohtone de constructii, se regasesc solicitari de ordin legislativ, precum si economico-social. Cele mai importante dintre acestea vizeaza plata creantelor din intervalul 2009-2011 (estimate la circa 650 milioane de euro), accesul la informatii referitoare la perioadele in care vor fi efectuate aceste plati, promovarea si sustinerea unor proiecte de investitii - concomitent cu stabilirea prioritatilor pentru acestea -, sprijinirea programelor de dezvoltare pe termen lung (cumar fi "Conceptul Strategic Bucuresti 2035"), contractarea unor lucrari noi (daca exista finantare asigurata), comunicarea publica a programelor de investitii din 2012, derulate prin ministerele de resort etc.

ASTALDI: Lucrari de 702 milioane de euro contractate anul trecut
BECHTEL: O sectiune din A3 va fi sistata pentru constructia altui tronson
CONCEFA: Reziliere a contractului pentru proiectul Silver Mountain
DELTA ACM: Activitate intensa pe piata autohtona, precum si pe cele externe
HIDROCONSTRUCTIA: A doua initiativa de inaugurare a unei subsidiare in Germania
KRONVEST: Proiecte de 100 milioane de lei vor fi demarate in curand
SPEDITION UMB: Cel mai bine platit antreprenor de infrastructura
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata antreprenorilor si firmelor de constructii. Sunt incluse rezultate financiare,proiecte si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Astaldi, ACI Bistrita, Bechtel, COMCM, Concefa, Condmag, Dafora, Delta ACM, Domarcons, Electroalfa, Hidroconstructia, Impact, Kronvest, NM Construct, Octagon, Romstrade, Spedition UMB, Transilvania Constructii.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
theda mar
leviatan
viarom
Acvatot 2019
FRONTALE
concelex
MAKITA
strabag nivel 1
noark
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander