Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 12 luni 2010

Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 12 luni 2010
Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 12 luni 2010
PDF, 2 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
LACURI SI VOPSELE: Crestere usoara a importului, ce marcheaza revenirea la nivelul anterior recesiunii
Informatiile statistice disponibile pentru anul 2010 releva faptul ca importurile de lacuri si vopsele pe baza de polimeri in mediu apos s-au situat la… milioane de euro (reprezentand …tone), in timp ce, la nivelul lui 2009, Institutul National de Statistica – INS a anuntat un nivel valoric de… milioane de euro (adica… tone). Astfel, in urma cresterii de 9,71% a importurilor pentru sortimentul respectiv, rezulta faptul ca – desi 2010 a fost un an de recesiune – s-a reusit recuperarea pierderilor pe acest segment (deoarece, in 2008, importurile de vopsele pe baza de apa au insumat… milioane de euro, corespunzatoare unei cantitati de… tone). Situatia se datoreaza declinului moderat al segmentului de piata in ansamblu (consemnat in 2009), cresterii competitivitatii produselor din strainatate, majorarii numarului de proiecte de renovare a imobilelor si altor aspecte pozitive. Pentru trimestrul al patrulea din 2010, datele INS indica faptul ca la categoria vopselelor pe baza de apa s-au inregistrat importuri in valoare de… milioane de euro (corespunzatoare unei cantitati de… tone), ceea ce inseamna ca ultimele trei luni ale anului trecut au reprezentat o perioada favorabila pentru firmele din bransa (+5,77%). In ceea ce priveste sistemele de finisare pe baza de polimeri sintetici, intervalul octombrie-decembrie 2010 a insemnat livrarea a… tone de produse din import (in valoare de… milioane de euro), astfel incat se poate considera ca operatiunile respective s-au derulat la un pret declarat mai mare fata de perioada similara a anului anterior (cand s-au consemnat… de tone si… milioane de euro), ceea ce corespunde majorarii valorice de 6,73%.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de lacuri si vopsele (in anul 2010) include informatii de baza in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de lacuri si vopsele pe baza de apa, respectiv de materiale pe baza de polimeri sintetici, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de lacuri si vopsele, in general. Structura importurilor si valoarea acestora, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de lacuri si vopsele 2008-2011", constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de profil, dupa atenuarea efectelor recesiunii. De asemenea, este disponibila o analiza a datelor referitoare la exportul de lacuri si vopsele, acest domeniu de activitate fiind evaluat in functie de comenzile efectuate de principalii parteneri externi, valoarea/cantitatea materialelor livrate in strainatate etc. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de lacuri si vopsele va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru finisare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
strabag nivel 1
viarom
Acvatot 2019
concelex
quadratum
ness project
noark
CDS
Ubitech
MAKITA
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander