Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza importurilor de lacuri si vopsele 2011-2012

Analiza importurilor de lacuri si vopsele 2011-2012
Analiza importurilor de lacuri si vopsele 2011-2012
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 apr 2012
Sumar: click aici
LACURI SI VOPSELE: Majorare puternica a importului pe baza dezvoltarii sustenabile a cererii
Informatiile statistice disponibile pentru anul 2010 reflectau faptul ca importurile de lacuri si vopsele pe baza de polimeri in mediu apos s-au situat la… milioane de euro (reprezentand… tone), iar la nivelul lui 2011 Institutul National de Statistica – INS a anuntat un nivel valoric de… milioane de euro (adica… tone). Cresterea consecutiva a importurilor la acest tip de sisteme de protectie si finisare (dupa saltul de 9,63% in 2010, fata de anul precedent) s-a remarcat dupa ce, in 2009, a fost consemnat un declin moderat (-10%) al segmentului de piata in ansamblu. In ceea ce priveste importul de lacuri si vopsele pe baza de polimeri sintetici, datele statistice valabile pentru 2011 indica livrarea a… tone de produse (cu o valoare declarata de… milioane de euro), in timp ce in 2010 s-au consemnat… tone (respectiv… milioane de euro). Si in acest caz se inregistreaza niveluri valorice si cantitative care le-au depasit pe cele din ultimul an dinaintea declansarii recesiunii, cand importurile de vopsele pe baza de polimeri sintetici au insumat… tone (corespunzatoare sumei de… milioane de euro). Practic, la aceasta categorie s-a constatat o apreciere mai putin pronuntata a importului fata de situatia produselor pe baza de apa (+9,31%), astfel incat - observand structura actuala a vanzarilor – poate fi remarcat faptul ca sortimentele ce integreaza polimeri sintetici nu mai ocupa, in mod similar anului 2010, prima pozitie in structura livrarilor totale de materiale pentru finisare. Cu toate acestea, echilibrul ramane destul de fragil, iar situatia s-ar putea inversa pe termen scurt sau mediu, in functie de preferintele utilizatorilor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de lacuri si vopsele (in anul 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de lacuri si vopsele, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de produse pe baza de polimeri in mediu apos, respectiv de sisteme de finisare pe baza de polimeri sintetici, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de lacuri si vopsele, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Totodata, in cadrul a patru diagrame, este prezentata evolutia pretului mediu de import, luand in considerare anumiti indicatori de referinta. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de lacuri si vopsele va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-89) si analizele statistice la importurile de lacuri si vopsele, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
rigips
siniat
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
viarom
ness project
Ubitech
konsent
Acvatot 2019
theda mar
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander