Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 9 luni 2011

Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 9 luni 2011
Analiza importurilor de lacuri si vopsele - 9 luni 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 10 ian 2012
Sumar: click aici
LACURI SI VOPSELE: Ascensiune sustenabila a importului, pe fondul dinamizarii cererii
Informatiile statistice disponibile pentru primele noua luni ale anului 2010 relevau faptul ca importurile de lacuri si vopsele pe baza de polimeri in mediu apos s-au situat la… milioane de euro (reprezentand… tone), in timp ce la nivelul perioadei similare din 2011 Institutul National de Statistica (INS) a anuntat un nivel valoric de… milioane de euro (adica… tone). Cresterea importurilor pentru sortimentul respectiv (+8,78, dupa un salt de 10,91% in ianuarie-septembrie 2010) poate fi observata dupa ce, in 2009, s-a consemnat un declin moderat (-10%) al segmentului de piata in ansamblu. Chiar daca majorarea consecutiva a importurilor pentru sortimentul respectiv a fost mai putin pronuntata, a fost confirmat inca o data atat trendul initial de recuperare a pierderilor, cat si inscrierea livrarilor intr-o tendinta ascendenta, pe baze sustenabile. In ceea ce priveste importul de lacuri si vopsele pe baza de polimeri sintetici, datele statistice valabile pentru ianuarie-septembrie 2010 confirma livrarea a… tone de produse (cu o valoare declarata de… milioane de euro), iar in primele noua luni ale anului 2011 s-au consemnat… tone (respectiv… milioane de euro). Si la aceasta categorie s-a constatat o majorare a importului (+8,5% din punct de vedere valoric, respectiv +0,24% in ceea ce priveste cantitatea). Analizand structura vanzarilor, se poate observa ca, spre deosebire de primele noua luni ale anului 2010, lacurile si vopselele pe baza de polimeri sintetici nu mai ocupa prima pozitie in structura livrarilor totale. Astfel, aceste produse si-au diminuat ponderea (de la 49% la 46% din importuri), iar cele pe baza de polimeri in mediu apos au o cota de 50% (diferenta reprezentand alte categorii, inclusiv pigmenti de apa).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de lacuri si vopsele (in primele noua luni ale anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de lacuri si vopsele, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de produse pe baza de polimeri in mediu apos, respectiv de sisteme de finisare pe baza de polimeri sintetici, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de lacuri si vopsele, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de lacuri si vopsele va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-87) si analizele statistice la importurile de lacuri si vopsele, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
strabag nivel 1
CELCO 2020
hidroplasto
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere