Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza importurilor de masini de polizat/slefuit in anul 2009

Analiza importurilor de masini de polizat/slefuit in anul 2009
Analiza importurilor de masini de polizat/slefuit in anul 2009
PDF, 6 pagini A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 09 apr 2010
Sumar: click aici
Majorare de circa 13%, previzionata pentru 2010
Potrivit datelor puse la dispozitie de specialistii Institutului National de Statistica (INS), anul trecut importurile de masini de polizat/slefuit (sortimente de tip unghiular, de slefuire cu banda, rindele etc.) au inregistrat - in premiera pentru ultimii cinci ani - un trend descendent. Astfel, valoarea acestora a insumat numai… milioane de euro (aproape …unitati), in scadere cu 57,1% fata de cele… milioane de euro (… unitati) consemnate in 2008. Practic, nivelul respectiv denota cel mai pronuntat declin - atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric - dintre toate segmentele analizate ale pietei de scule electrice. Topul importatorilor a inregistrat cateva schimbari semnificative, firmele din Germania si cele din China continuand sa fie lideri si contribuind impreuna la livrarile totale cu 53% (cote de 31% si 22%). Pe pozitia a treia, cu 13% din importuri fiecare, se situeaza furnizorii din Austria si Belgia. In schimb, nivelul utilizarii masinilor de polizat/slefuit provenite din alte tari europene este mai putin important, Ungaria avand o contributie de 7%, Italia de 2%, in timp ce alte surse de provenienta detin o cota de 12%.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de masini de polizat/slefuit (in anul 2009) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare/importatoare de masini de polizat/slefuit, precum si la pretul acestor echipamente. Totodata, se descrie situatia importurilor din intervalul anilor 2005-2009, fiind analizate si aspecte referitoare la livrarile de scule electrice, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de masini de polizat/slefuit 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei de scule electrice, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor/exporturilor de masini de polizat/slefuit va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
Ubitech
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
konsent
viarom
rigips
concelex
quadratum
siniat
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
ness project
EDIT-Structural
noark
MAKITA
theda mar
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander