Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012

Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012
Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012
PDF, 10 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 apr 2013
Sumar: click aici
SCULE ELECTRICE: Diminuare a importului, urmata de o crestere previzionata pentru anul in curs
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), dupa ce in primul an de recesiune efectele crizei economice asupra pietei constructiilor s-au reflectat vizibil asupra sectorului de unelte electrice, importul acestor sortimente a regresat pana in apropierea pragului valoric din 2005. Ulterior, in 2010, a avut loc un progres ce a reprezentat un prim semnal de initiere a perioadei de recuperare a pierderilor, dupa care, in lunile ianuarie-decembrie 2011, s-a constatat un regres. In pofida unor estimari initiale, deprecierea remarcata anul trecut constituie un record minim absolut si se datoreaza diminuarii importante consemnate la doua categorii de unelte, tendinta de stabilizare constatata la o singura grupa de produse nefiind capabila sa sustina o eventuala ascensiune, ceea ce a dus la imposibilitatea recuperarii pierderilor anterioare. Practic, singurul fapt relativ pozitiv ramane acela potrivit caruia, cel mai probabil, pragul minim a fost deja atins. Desi la nivelul lui 2013, chiar si in conditiile mentinerii instabilitatii economice, va urma o eventuala majorare usoara, scaderile continue din ultimii doi ani indeparteaza perspectivele reale de dezvoltare sustenabila a firmelor din bransa, care s-ar putea orienta spre alte piete. In ceea ce priveste structura surselor de provenienta, informatiile INS aferente anului 2012 arata faptul ca majoritatea uneltelor electrice importate provine tot de la companii din zona UE, insa o pondere din ce in ce mai importanta este detinuta de produsele furnizate direct din tarile asiatice, preferate cu precadere din considerente legate de pret. In consecinta – si tinand cont de factorii macroeconomici actuali – departamentul de analiza al redactiei Agenda Constructiilor a elaborat noi estimari ce indica o majorare usoara a importului de scule electrice.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in anul 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile 50 de diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, in contextul actual, grevat de problemele economice nationale si europene. Totodata, sunt disponibile si diagrame/comentarii succinte referitoare la evolutia pretului mediu de import atat in general, cat si pentru fiecare categorie in parte. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-95) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
Ubitech
noark
viarom
theda mar
rigips
CDS
strabag nivel 1
concelex
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander