Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012

Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012
Analiza importurilor de scule electrice - 12 luni 2012
PDF, 10 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 apr 2013
Sumar: click aici
SCULE ELECTRICE: Diminuare a importului, urmata de o crestere previzionata pentru anul in curs
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), dupa ce in primul an de recesiune efectele crizei economice asupra pietei constructiilor s-au reflectat vizibil asupra sectorului de unelte electrice, importul acestor sortimente a regresat pana in apropierea pragului valoric din 2005. Ulterior, in 2010, a avut loc un progres ce a reprezentat un prim semnal de initiere a perioadei de recuperare a pierderilor, dupa care, in lunile ianuarie-decembrie 2011, s-a constatat un regres. In pofida unor estimari initiale, deprecierea remarcata anul trecut constituie un record minim absolut si se datoreaza diminuarii importante consemnate la doua categorii de unelte, tendinta de stabilizare constatata la o singura grupa de produse nefiind capabila sa sustina o eventuala ascensiune, ceea ce a dus la imposibilitatea recuperarii pierderilor anterioare. Practic, singurul fapt relativ pozitiv ramane acela potrivit caruia, cel mai probabil, pragul minim a fost deja atins. Desi la nivelul lui 2013, chiar si in conditiile mentinerii instabilitatii economice, va urma o eventuala majorare usoara, scaderile continue din ultimii doi ani indeparteaza perspectivele reale de dezvoltare sustenabila a firmelor din bransa, care s-ar putea orienta spre alte piete. In ceea ce priveste structura surselor de provenienta, informatiile INS aferente anului 2012 arata faptul ca majoritatea uneltelor electrice importate provine tot de la companii din zona UE, insa o pondere din ce in ce mai importanta este detinuta de produsele furnizate direct din tarile asiatice, preferate cu precadere din considerente legate de pret. In consecinta – si tinand cont de factorii macroeconomici actuali – departamentul de analiza al redactiei Agenda Constructiilor a elaborat noi estimari ce indica o majorare usoara a importului de scule electrice.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in anul 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile 50 de diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, in contextul actual, grevat de problemele economice nationale si europene. Totodata, sunt disponibile si diagrame/comentarii succinte referitoare la evolutia pretului mediu de import atat in general, cat si pentru fiecare categorie in parte. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-95) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CDS
leviatan
quadratum
EDIT-Structural
konsent
Acvatot 2019
ness project
rigips
siniat
BogArt
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
strabag nivel 1
theda mar
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander