Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2012

Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2012
Analiza importurilor de scule electrice - semestrul I 2012
PDF, 10 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 31 oct 2012
Sumar: click aici
SCULE ELECTRICE: Importul din primul semestru 2012 s-a diminuat cu peste 17%
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in cel de-al doilea trimestru din 2012 a depasit… unitati (respectiv… tone), cu o valoare totala de… milioane euro. Astfel, din punct de vedere valoric, nivelul importurilor s-a aflat in scadere cu 23,4% fata de perioada similara a anului trecut, cand s-au consemnat… milioane de euro,… unitati si… tone, iar in plan cantitativ diminuarea a fost de 22,4% (exprimata ca numar de unitati) sau de 19% (daca se calculeaza diferenta in tone). Datele reflecta cu acuratete situatia dificila a pietei, deoarece, in intervalul analizat, valoarea sculelor electrice din import a fost aproape echivalenta cuantumului consemnat in trimestrul al doilea din 2009 (care s-a cifrat la… milioane de euro). Totodata, in perioada ianuarie-martie a.c., s-au importat… unitati (… tone), avand o valoare totala declarata de… milioane de euro (in scadere cu 10,25% fata de perioada corespunzatoare a anului 2011). Astfel, in prima jumatate a acestui an, importatorii de scule electrice au livrat… unitati (… tone), in valoare de… milioane de euro (comparativ cu… milioane de euro in semestrul intai din 2011), ceea ce reprezinta, totusi, in pofida unei diminuari de 17,15%, aproape 42,9% din nivelul corespunzator anului 2011. In lunile ianuarie-iunie ale anului trecut, ponderea valorii de… milioane de euro, raportata la importurile aferente lui 2010, a fost de 50,6%, ceea ce arata ca perioada similara a anului in curs a fost marcata de mai multe dificultati pentru firmele din bransa.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in primul semestru al anului 2012) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, in contextul actual, grevat de problemele economice nationale si europene. Totodata, sunt disponibile si diagrame/comentarii succinte referitoare la evolutia pretului mediu de import atat in general, cat si pentru fiecare categorie in parte. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-93) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
konsent
CDS
theda mar
rigips
Ubitech
siniat
noark
concelex
leviatan
strabag nivel 1
quadratum
viarom
MAKITA
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander