Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza importurilor de scule electrice - trimestrul I 2011

Analiza importurilor de scule electrice - trimestrul I 2011
Analiza importurilor de scule electrice - trimestrul I 2011
PDF, 8 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 13 iul 2011
Sumar: click aici
SCULE ELECTRICE: Perspective de redresare rapida a pietei
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), numarul uneltelor electrice importate in primul trimestru din 2011 a depasit nivelul de… unitati (… tone), avand o valoare totala declarata de… milioane de euro (in crestere cu 32% fata de perioada corespunzatoare a anului 2010). Majorarea a survenit, insa, dupa o diminuare de 22% in primele trei luni ale anului trecut (fata de nivelul din ianuarie-martie 2009). In ceea ce priveste dinamica domeniului specializat, calculat pe o baza trimestriala, perioada ianuarie-martie a anului 2007 a reprezentat momentul culminant al importurilor de scule electrice, deoarece s-a inregistrat o crestere de 90%. Cea mai mare valoare a importurilor trimestriale din ultimii sapte ani a fost consemnata, totusi, in 2008, cand s-a inregistrat un nivel de circa… milioane de euro. Desi in primul an de recesiune efectele crizei economice asupra pietei constructiilor s-au reflectat si pe segmentul de scule electrice, importul acestor sortimente ajungand in apropierea pragului valoric din 2005 (… milioane de euro in comparatie cu… milioane de euro), in 2010 s-au inregistrat… milioane de euro, indicand inceputul perioadei de recuperare a pierderilor. In ceea ce priveste structura surselor de provenienta, informatiile INS aferente trimestrului I a.c. arata faptul ca aproape 69% din uneltele electrice importate provin de la companii din zona UE, insa o pondere semnificativa este detinuta, in continuare, de produsele furnizate din Asia.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de scule electrice (in primul trimestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de scule electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de masini de gaurit, ferastraie electrice, respectiv echipamente de polizat/slefuit, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de unelte electrice, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de scule electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-85) si analizele statistice la importurile de scule electrice, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
konsent
rigips
leviatan
Acvatot 2019
CDS
ness project
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
theda mar
MAKITA
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander