Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme de feronerie - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Trend ascendent moderat al importurilor de feronerie
Potrivit datelor puse la dispozitie de specialistii Institutului National de Statistica - INS, anul trecut importurile de sisteme de feronerie au inregistrat un trend ascendent moderat (similar, mai degraba, unei perioade de stabilizare) valoarea acestora insumand… milioane de euro (respectiv… tone), in crestere cu 2,9% fata de cele… milioane de euro (… tone) consemnate in 2009. Practic, nivelul comunicat de INS denota situatia reala a tuturor segmentelor analizate ale pietei de ferestre (atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric), remarcandu-se inclusiv o reducere de 16,06% a pretului, de la 5.261 euro/tona in 2009 la 4.416 euro/tona anul trecut. In schimb, dupa cum s-a estimat initial, topul importatorilor nu a inregistrat schimbari semnificative in primii doi ani de recesiune. Firmele din Germania si cele din Turcia continua sa fie lideri, contribuind impreuna la livrarile totale cu 60% (cote de 35% si 25%), iar pe pozitia a treia, cu 24% din importuri, se situeaza furnizorii din Ungaria. Pe termen scurt/mediu, acestia ar putea sa devanseze societatile din Turcia, mai ales ca urmare a scaderii pretului de livrare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme de feronerie (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de elemente din feronerie pentru executia de tamplarie, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de feronerie 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Este cunoscut faptul ca dinamica pietei de feronerie contribuie decisiv la formarea unei imagini de ansamblu a bransei de ferestre, iar pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme de feronerie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMman and machinevailantVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
leviatan
CDS
Acvatot 2019
rigips
FRONTALE
viarom
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023