Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in anul 2009

Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in anul 2009
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu in anul 2009
PDF, 1 pagina A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 08 apr 2010
Sumar: click aici
Importuri estimate la circa 70 milioane de euro
In intervalul ianuarie-decembrie 2009, valoarea importurilor de profile din aluminiu a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce in 2008 se consemnau importuri de… milioane de euro (… tone). Astfel, se remarca faptul ca scaderea livrarilor de serii din aluminiu a fost destul de puternica (-44%), pentru primul trimestru al anului in curs fiind posibila o accentuare a acestei tendinte. Previziunea se bazeaza pe faptul ca marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale sunt, in continuare, blocate, in timp ce durata sezonului rece a constituit o alta premisa negativa. In perioada analizata, companiile elene au pierdut patru puncte procentuale fata de cota detinuta in 2008, situatia actuala fiind urmatoarea: Grecia (35%), Turcia (25%, in crestere cu 5% comparativ cu anul precedent), Ungaria (13%), Polonia (10%), Italia (9%) si Germania (8%). In ceea ce priveste datele statistice anuntate pentru lunile octombrie-decembrie 2009, acestea indica faptul ca importurile de sisteme din aluminiu au insumat… milioane de euro (respectiv… tone), marcandu-se un declin de 23,31% in raport cu perioada corespunzatoare din 2008, cand acestea s-au situat la… milioane de euro (… tone). Intrucat diferenta cantitativa este nesemnificativa, se poate observa si o scadere puternica a… (luand in considerare o baza de calcul trimestriala). Avand in vedere situatia actuala, este posibil ca valoarea totala a importurilor de profile de aluminiu din 2010 sa nu inregistreze, totusi, acelasi declin pronuntat din 2009, fiind estimata la 70 milioane de euro (+8,7%), respectiv… tone.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in anul 2009) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
theda mar
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan
rigips
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
CDS
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica