Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din PVC - 9 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme din PVC - 9 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme din PVC - 9 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 21 dec 2010
Sumar: click aici
Sporire partiala de peste 4% a importului de sisteme din PVC
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), daca la nivelul primelor noua luni din 2009 valoarea importurilor de sisteme din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta a insumat… milioane de euro (reprezentand circa… tone), in perioada similara a anului 2010 s-a consemnat un nivel valoric de… milioane de euro (insemnand o cantitate de… tone). Astfel, rezulta faptul ca, in intervalul analizat, s-a consemnat o usoara crestere a importului atat din punct de vedere valoric, cat si cantitativ (+4,46%), intr-un mod aproape similar cu situatia livrarii altor materiale din strainatate, destinate productiei de ferestre. In trimestrul al treilea din 2010 profilele PVC provenite din import si comercializate pe piata autohtona au avut o valoare de… milioane de euro (circa… tone), in crestere fata de cele… milioane de euro (… tone) inregistrate in perioada similara din 2009 (+6,32%). De fapt, aceasta situatie confirma cel putin o stabilizare a vanzarilor pe piata de tamplarie, ceea ce inseamna faptul ca punctul minim al recesiunii a fost atins deja, in trimestrul I din 2010.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din PVC (in primele trei trimestre din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din PVC pentru executia de tamplarie, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din PVC 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din PVC va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-81) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ness project
siniat
leviatan
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
viarom
quadratum
MAKITA
EDIT-Structural
CDS
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander