Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - INFO-Sisteme de Tamplarie - Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - 12 luni 2010
PDF, 6 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Mentinere a livrarilor de sisteme pentru tamplarie
Analiza datelor statistice din anul 2010 reflecta faptul ca procesul de recuperare in ceea ce priveste consumul de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta s-a consolidat, mai cu seama dupa scaderea fara precedent a livrarilor, consemnata in intervalul octombrie 2008-decembrie 2009. Astfel, rezultatele cu privire la importurile de sisteme, feronerie si sticla (care s-au majorat cu numai…%, la… milioane de euro, fata de cele… milioane de euro din 2009) releva, inca, problemele generate de criza economica mondiala. Cu toate acestea, chiar daca previziunile initiale au fost infirmate (datele INS aflandu-se in marja acceptata de eroare de +/-5%), industria nationala de ferestre si fatade nu a consemnat declinul insumat de 70% in primii doi ani de recesiune, asa cum indicau multi analisti economici. Totusi, intr-o viziune realista, contractia vanzarilor totale de tamplarie si fatade din intervalul 2009-2010 a depasit 50%-52% in raport cu nivelul evaluat la un miliard de euro (inainte de inceperea recesiunii). La o analiza sumara, volumul importurilor de sisteme din PVC/aluminiu si al celor de feronerie incepe sa se situeze in apropierea nivelului inregistrat in anul 2006, in timp ce – pentru sticla arhitecturala – deprecierea este mai accentuata, valoarea pietei importatorilor fiind mai degraba similara celei din 2004. Totodata, se observa ca volumul actual al importurilor de sisteme s-a diminuat cu …% fata de nivelul inregistrat in anul 2008, din care – in cazul profilelor din PVC/aluminiu si al sistemelor de feronerie – scaderea a fost de …%, in timp ce – pentru sticla arhitecturala – deprecierea respectiva este de …% in raport cu valoarea pietei din ultimul an dinaintea declansarii recesiunii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari importatoare de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile pentru fiecare componenta, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de ferestre, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme pentru tamplarie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
COVID-19ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
hilti
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere