Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Posibila majorare la 100.000 de tone a importului in 2011
Desi din anul 2008 scaderea importurilor de sticla pentru aplicatii arhitecturale a reprezentat o realitate de necontestat, se pare ca in 2010 a fost initiat un trend de recuperare a pierderilor in acest domeniu, confirmat inclusiv de datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS). Astfel, pentru anul trecut, livrarile de vitraje din strainatate au consemnat un nivel total de… milioane de euro (respectiv… milioane mp si… tone), in crestere cu 3,3% fata de cele… milioane de euro din 2009 (corespunzatoare cantitatii de… milioane mp sau… tone), confirmand astfel estimarile initiale ale departamentului de analiza al revistei Fereastra. Totusi, majorarea survine dupa o scadere puternica, de 42,85%, inregistrata in perioada de raportare 2009/2008, in ultimul an de dinaintea recesiunii importurile de sticla arhitecturala insumand… milioane de euro. In cel de-al doilea semestru al anului trecut (ultimele 6 luni), s-au inregistrat livrari de circa… milioane de euro (respectiv… tone), nivel relativ apropiat din punct de vedere valoric trimestrului al treilea din 2008 (iulie-septembrie), cand datele INS indicau… milioane de euro (… tone).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sticla arhitecturala (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sticla arhitecturala pentru executia de geam termoizolant/elemente transparente pentru fatade, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de sticla arhitecturala 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sticla arhitecturala va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.

 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere