Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 9 luni 2010

Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 9 luni 2010
Analiza importurilor de sticla arhitecturala - 9 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 21 dec 2010
Sumar: click aici
Se constata o majorare de 9% a livrarilor de sticla arhitecturala din import
Potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica (INS), trendul scaderii importurilor de sticla pentru aplicatii arhitecturale (care a fost confirmat inca din anul 2008) s-a atenuat, fiind semnalata si in acest caz o usoara tendinta de recuperare a pierderilor pe anumite segmente. Pentru primele noua luni ale anului in curs, livrarile de vitraje din strainatate (doar sortimente float si Low-E cu o grosime de 4 mm, respectiv modele mate, colorate si securizate – toate dimensiunile) au consemnat un nivel total de… milioane de euro (respectiv… milioane mp si… de tone), in crestere cu 9,01% (fata de cele… milioane de euro,… milioane mp si… tone din intervalul ianuarie-septembrie 2009). Consolidarea livrarilor (mai ales din punct de vedere cantitativ) semnalata in al treilea trimestru a.c. s-a datorat cu precadere factorului sezonier specific, creandu-se bazele unui prag suport puternic, care ar putea semnala inceputul unei perioade de ascensiune a importului. Astfel, in lunile iulie-septembrie 2010 importurile de sticla arhitecturala au totalizat… milioane de euro (insumand… tone sau… milioane mp), in timp ce la nivelul aceluiasi interval din 2009 s-au consemnat… milioane de euro,… mp si… milioane mp), reprezentand o majorare de 6,71%.
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sticla arhitecturala (in primele trei trimestre din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sticla arhitecturala pentru executia de geam termoizolant/elemente transparente pentru fatade, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de sticla arhitecturala 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sticla arhitecturala va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-81) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
siniat
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BogArt
ness project
concelex
konsent
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
Ubitech
rigips
noark
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander