Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei celor mai importanti fabricanti de tamplarie pe anul 2012

Analiza pietei celor mai importanti fabricanti de tamplarie pe anul 2012
Analiza pietei celor mai importanti fabricanti de tamplarie pe anul 2012
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 31 aug 2012
Sumar: click aici
Perspective in activitatea marilor producatori de ferestre
Analizand cele mai recente date referitoare la activitatea celor 537 de companii specializate in productia de tamplarie termoizolanta, precum si a 32 de firme implicate in montaj (incluse in lista de firme elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra), rezulta faptul ca – pentru cei mai importanti producatori de ferestre – anul trecut a reprezentat o perioada mult mai propice in comparatie cu 2010, mai ales din punct de vedere al evolutiei cifrei de afaceri. Cu toate acestea, diminuarea continua a volumului lucrarilor de constructii pe segmentul rezidential, precum si a numarului autorizatiilor de construire, observata in primele sase luni a.c., induce perspective nefavorabile pentru bransa atat pe termen scurt, cat si mediu. Pe baza noilor informatii din lista celor 569 de companii fabricanti si montatori de tamplarie termoizolanta, s-a incercat conturarea unui top care sa includa cele mai importante 25 de societati din bransa, ordonate descrescator in functie de nivelul cifrei de afaceri exprimate in moneda nationala si declarate pentru anul 2011 la Ministerul Finantelor Publice (MFP). Practic, clasamentul primelor 25 de firme din domeniul ferestrelor indica, de fapt, o situatie fara echivoc – si anume aceea ca producatorii exclusivi de ansambluri activeaza intr-un mediu de afaceri in care concurenta este constituita de marii antreprenori de constructii, iar de multe ori fabricantii de tamplarie reusesc prin fortele proprii sa devanseze cifra de afaceri a unor societati cu potential superior, care au avantajul ca furnizeaza produse sau presteaza servicii in mult mai multe segmente ale acestui sector economic.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Articolul cuprinde si un clasament al primelor 25 de companii din bransa, bazat pe cifra de afaceri din 2011, evidentiindu-se in amanunt activitatea acestora. Totodata, sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: ADF Prod, BDM Grup Invest (divizia Helios), Corina Gealan, Deco Plast, Izotec Group, Mondo Style, Prestarea, Pro Confort Production, Romserv Invest, Suki Group, Trio Nec si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei principalilor producatori de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
noark
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Acvatot 2019
CDS
theda mar
BALTIC
leviatan
rigips
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu