Agenda Constructiilor
Joi, 07 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei de adezivi si mortare uscate pe anul 2013

Analiza pietei de adezivi si mortare uscate pe anul 2013
Analiza pietei de adezivi si mortare uscate pe anul 2013
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 feb 2013
Sumar: click aici
Previziuni pozitive pe piata adezivilor, datorita reabilitarilor termice
Piata locala de adezivi si mortare uscate a inregistrat, anul trecut, in cel mai optimist scenariu, o stabilizare la nivelul valoric si cantitativ din 2011, insa exista manageri ai producatorilor locali care indica chiar si scaderi cuprinse intre 2% si 10% in 2012 comparativ cu cele 12 luni anterioare. Totusi, previziunile pentru 2013 sunt putin mai optimiste, existand opinii care indica evolutii de pana la 15%, conditionate, insa, de succesul de care va beneficia programul national de reabilitare termica a blocurilor de locuinte. Totusi, contextul de pe piata constructiilor, cel mai mare consumator de adezivi si mortare uscate, se inscrie, inca, pe un trend descrescator. Activitatea din sector este sprijinita, in continuare, de proiectele de renovare. Chiar daca nu se declara optimisti in totalitate, reprezentantii furnizorilor de adezivi transmit un semnal pozitiv in domeniu prin investitiile planificate pentru anul in curs, majoritatea in extinderea capacitatilor de fabricatie, realitate ce denota pregatirea acestora pentru revigorarea pietei. Potrivit opiniilor managerilor producatorilor de adezivi, programul national de reabilitare termica ar putea reprezenta un adevarat "motor" de crestere pentru sectorul de profil, insa numai cu conditia ca acesta sa se deruleze in conditii optime si sa beneficieze de mai mult sprijin din partea autoritatilor locale si centrale. Totusi, anul 2012 nu a adus nimic nou pe piata reabilitarilor, proiectele realizate din fonduri publice nefiind suficiente pentru producatorii de materiale de constructii. Dimpotriva, anul trecut a fost constatata chiar o deteriorare a situatiei in raport cu anii precedenti, din cauza schimbarilor majore ce au avut loc la nivelul administratiei publice centrale, precum si imixtiunii nepermis de mari a factorului politic in operatiunile tehnice.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Adeplast, Baumix, Ital-Kol, Cesal, Duraziv, Masterplast, Henkel, Sika, Tassullo si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de adezivi si mortare uscate va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
FRONTALE
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Acvatot 2019
viarom
CDS
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
noark
grundfos
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu