Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2014

Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2014
Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2014
PDF, 5 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 31 iul 2014
Sumar: click aici
Cererea de lifturi, incurajata de accelerarea procesului de urbanizare
In pofida conditiilor nefavorabile existente in acest moment pe piata internationala a constructiilor, sectorul solutiilor de mobilitate pe verticala (ascensoare, scari/trotuare rulante) are un potential deosebit de dezvoltare. Motivul principal pe care se bazeaza o previziune atat de optimista rezida in faptul ca, pentru prima data in istorie, populatia urbana a depasit-o pe cea rurala, iar ritmul de crestere a diferentelor dintre cele doua segmente se accelereaza. Astfel, este foarte probabil ca, in 2050, sapte din zece persoane sa locuiasca in orase, ceea ce inseamna cu trei miliarde de oameni mai mult decat la momentul actual. La aceasta se adauga faptul ca toata aceasta concentrare umana va ocupa aproximativ 4% din teritoriul locuibil al Terrei, ceea ce duce, in mod inevitabil, la o dezvoltare ampla a constructiilor de mare inaltime in perioada urmatoare. Devine evident, in circumstantele date, ca solicitarile de sisteme specifice (in principal, lifturi) vor creste puternic in perioada urmatoare, mai ales pe segmentul echipamentelor ce includ tehnologii de ultima generatie, capabile sa asigure indeplinirea stricta a conditiilor de securitate, viteza si confort.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Schindler, Kone Ascensorul, ThyssenKrupp Elevator Romania, Ascensorul, Societatea Romana de Ascensoare IFMA, Arsenie Service Lift, Kleemann si altele. Pentru a intregi imaginea acestui segment de piata, sunt prezentate si cele mai recente actiuni intreprinse de mari corporatii internationale, ce deruleaza operatiuni specifice si in Romania, cum ar fi Otis - parte a holdingului nord-american UTC.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ascensoare si scari rulante va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
Arduro
CDS
ERBASU CONSTRUCT
viarom
SIGM
BogArt
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
leviatan
siniat
noark
konsent
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ness project
theda mar
SSAB

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander