Agenda Constructiilor
Marti, 17 Septembrie 2019
 
Home - Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2013

Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2013
Analiza pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate pe anul 2013
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE DE CONSTRUCTII
Data actualizare: 12 iun 2013
Sumar: click aici
Continua problemele generate de intarzierea platilor
Una dintre cele mai mari probleme din ultimii ani, care se va mentine si in 2013, este legata de intarzierea platilor realizate de autoritati catre companiile de constructii. Aceasta situatie are efecte in lant asupra subcontractorilor si furnizorilor de materiale pentru constructii. Totodata, producatorii de ciment indica drept o problema majora faptul ca investitiile in sectorul privat sunt in scadere si nu se intrevad perspective pozitive din acest punct de vedere, tinand cont si de diminuarea numarului autorizatiilor de construire.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unor companii active pe piata cimentului, in domeniul betoanelor, agregatelor, aditivilor si elementelor prefabricate din beton, cum ar fi: Carpatcement Holding, Holcim, Lafarge, BASF, Chryso, Mapei, Sika, Prefab, Lafarge Agregate Betoane, COMCM, Asamer, ACI Cluj, Asa Cons, Con-A, SW Umwelttechik, CRH Romania, Delta ACM 93, Symmetrica si altele. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de Patronatul din Industria Cimentului si altor Produse Minerale pentru Constructii (CIROM).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ciment, aditivi, betoane si agregate va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul