Agenda Constructiilor
Marti, 15 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Analiza pietei de echipamente termotehnice pe anul 2014

Analiza pietei de echipamente termotehnice pe anul 2014
Analiza pietei de echipamente termotehnice pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SISTEME HVAC
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 14 mar 2014
Sumar: click aici
Al treilea an consecutiv de stabilizare pe piata echipamentelor HVAC
Piata romaneasca de echipamente din domeniul termotehnic va inregistra, la finele lui 2014, cel de-al treilea an consecutiv de stabilizare, potrivit estimarilor celor mai multi manageri din bransa. Astfel, dupa ce sectorul centralelor termice s-a mentinut, in 2013, la circa 140.000 de unitati comercializate, nivelul respectiv urmeaza a fi consemnat si la sfarsitul acestui an. Din punct de vedere valoric, stabilizarea raportata inclusiv la nivelul preturilor (cu usoare scaderi in cazul anumitor marci mai putin performante) situeaza piata la nivelul anual consemnat in 2012 si 2013, respectiv la 75 - 100 milioane de euro. Trebuie mentionat insa faptul ca este foarte dificil de estimat valoarea exacta a pietei, avand in vedere complexitatea segmentului si numarul relativ mare de importatori si distribuitori ale caror rulaje includ, de cele mai multe ori, variate tipuri de echipamente. Circa 80% dintre centralele comercializate anul trecut au reprezentat sisteme noi, diferenta de 20% vizand achizitii realizate pentru inlocuirea celor existente, instalate cu peste un deceniu in urma, tendinta ce se va observa si in intervalul urmator.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Robert Bosch Termotehnica, Ariston Thermo, Promoterm, Radox, Al-Mont, Rettig, Purmo, Vogel & Noot, Amber Technologies, Jetrun EnergoEco, Ost-West, Apricus Solar, Premair Trade, EcoHornet si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de echipamente termotehnice va fi disponibila in trimestrul intai din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere