Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2014

Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2014
Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2014
PDF, 5 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: INFRASTRUCTURA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 31 iul 2014
Sumar: click aici
Contractie de 28% in domeniul infrastructurii de transport
Potrivit datelor incluse in strategia Guvernului privind constructia de autostrazi, pana in 2020 Romania va beneficia de circa 9 miliarde euro pentru lucrarile aferente, fondurile urmand a proveni din programul de coeziune TEN-T (3 miliarde euro), din cel de dezvoltare regionala TEN-T (1,8 miliarde euro) si de la bugetul de stat (circa 750 milioane de euro pe an). La acestea s-ar putea adauga alte fonduri private si de la buget, prin realizarea de proiecte in parteneriat public-privat (caz in care, insa, fondurile guvernamentale nu pot depasi 49% din valoarea totala a proiectului). In prezent, tara noastra are mai putin de 500 km de autostrada, dintre care circa 230 km inaugurati in ultimii doi ani. Potrivit datelor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), la inceputul lunii iulie 2014 se lucra pe cateva santiere de autostrazi insumand maximum 50 km, in timp ce pentru edificarea altor 140 km se deruleaza diferite etape de proiectare sau avizare. Autostrazile Lugoj - Deva, Sebes - Turda, Orastie - Sibiu, Arad - Timisoara (inclusiv centura ocolitoare a municipiului Arad), Cernavoda - Constanta (inaugurata complet in mai 2014), Nadlac - Arad, Timisoara - Lugoj, Brasov - Cluj-Napoca - Bors, Bucuresti - Brasov si centurile ocolitoare ale Capitalei, Sibiului si oraselor Deva si Orastie reprezinta proiectele prioritare de infrastructura incluse in lista de investitii a bugetului pentru anul 2014, prezentata la finele anului trecut.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la companiile: Straco, Delta ACM, Tehnostrade, Astaldi, Pa&Co International, Porr Construct si altele. Pentru a intregi imaginea acestui segment de piata, sunt prezentate si cele mai recente actiuni intreprinse de CNADNR si de expertii Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC)
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de infrastructura de transport va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
grundfos
noark
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
BALTIC
strabag nivel 1
CDS
FRONTALE
viarom
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu