Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2015

Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2015
Analiza pietei de infrastructura de transport pe anul 2015
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 aug 2015
Sumar: click aici
Circa 230 km de autostrada se vor finaliza pana la sfarsitul lui 2016
Comisia Europeana a acceptat varianta finala si revizuita a Master Planului General de Transport (MPGT), impreuna cu documentele-cheie ce stabilesc proiectele prioritare si calendarul de realizare. Fata de varianta anterioara respinsa de autoritatile europene, pe langa mici modificari, cum ar fi transformarea autostrazii de la Bacau la Pascani in drum expres sau extinderea la trei benzi pe sens a autostrazii Bucuresti-Pitesti, noul document divide practic strategia pe baza a doua posibile scenarii: unul optimist, in care pana in 2020 s-ar putea construi aproape toate marile autostrazi si drumurile expres din plan si altul pesimist, in care, din cauza politicilor fiscale nedisciplinate si a lipsei de reforma, se vor reusi numai finalizarea autostrazii Sibiu-Pitesti si a celor cateva autostrazi deja incepute. Totodata, in prima pate a lunii iulie 2015, Comisia Europeana a aprobat Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), documentul programatic pentru utilizarea fondurilor europene nerambursabile in perioada 2014-2020 in sectoarele de transport, mediu si energie.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la companiile: Strabag, Astaldi, Delta ACM 93, Vega 93, Tancrad si altele. Pentru a intregi imaginea acestui segment de piata, sunt prezentate si cele mai recente actiuni intreprinse de CNADNR si de Guvern, asa cum sunt conturate prin prisma planului strategic al institutiei responsabile de constructia autostrazilor si drumurilor nationale din tara noastra, respectiv a Master Planului General de Transport (MPGT).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de infrastructura de transport va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
vailantman and machinehiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan
rigips
leviatan
theda mar
grundfos
BALTIC
viarom
CDS
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023