Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Analiza pietei de investitii imobiliare pe anul 2013

Analiza pietei de investitii imobiliare pe anul 2013
Analiza pietei de investitii imobiliare pe anul 2013
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 24 apr 2013
Sumar: click aici
Reluare timida a activitatii investitionale la nivel national
Anul 2013 va reprezenta, din punct de vedere al investitiilor in domeniul constructiilor si imobiliar, o perioada caracterizata de analize amanuntite din partea potentialilor investitori a oricarei oportunitati din Romania, potrivit opiniilor companiilor specializate de consultanta imobiliara. Caracteristicile demografice ale tarii si conditiile atractive pentru firmele care activeaza in domeniul externalizarii de servicii au ramas neschimbate. Mai mult, piata ofera produse institutionale dezvoltate de companii cu prezenta regionala, un numar mic de proiecte in derulare, in timp ce nivelul chiriilor s-a intors la valori sustenabile. Cu o competitie redusa intre fondurile de investitii pe piata romaneasca, analistii considera ca acum este momentul perfect pentru a achizitiona, in mod strategic - pe baza unei evaluari atente a produselor imobiliare si a structurarii eficiente a tranzactiei - cele mai bune proiecte imobiliare. In timp ce o modesta revenire a consumului a contribuit la cresterea Produsului Intern Brut in trimestrul al doilea al anului trecut, economia s-a contractat din nou in cele trei luni urmatoare, in timp ce datele anuale au indicat o crestere de 0,3% fata de nivelul din 2011. Indicatorii financiari aferenti anului 2012 au fost influentati si de o serie de evenimente politice, care au generat cresterea costului de finantare si blocarea activitatii investitionale in acea perioada. Sfarsitul anului a fost marcat de o relativa crestere a increderii in fundamentele economice ale Romaniei, o perceptie pozitiva ce a marcat revenirea interesului si demararea unor importante tranzactii care se afla in faza avansata de negociere. In continuare, interesul investitorilor este concentrat pe produsele prime, tranzactiile cu produse secundare sau din zone non-centrale fiind destul de limitate.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si prognoze ale unor birouri si agentii specializate precum: Capital Property Advisors - CPA,  Jones Lang Lasalle – JLL, Esop Consulting, CA Immo Real Estate, Immofinanz, The Advisers/Knight Frank si altele. In cadrul articolului, se evidentiaza situatia actuala si perspectivele domeniului investitiilor imobiliare, precum si activitatea specifica unor dezvoltatori cum ar fi: Portland Trust, Alecsandri Estates, C&I Building, Skanska Commercial Development, Atenor Group, BASP Property, Monolit Development, Green Gate Development, Altarom Servicii, RCB Development & Consulting, NEPI, ModaTim Investment, Immochan, Cora, Intercora, Carrefour Property, AFI Europe etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de investitii imobiliare va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
AUTODESKgamma_2021TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
cv water 2021
CELCO 2020
rigips
hidroplasto
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere